В Кіровограді протистояння організації дійшло до критичної точки. (ВИДЕО)

На сьогодні, серед громадських організацій Кіровоградщини, які опікуються соціальним захистом постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, протистояння поглядів дійшло вже до критичної точки.

В 2013 році на загальнооб'єднуючій конференції, для зняття цієї напруги у відношеннях між організаціями та координації спільних дій по захисту прав чорнобильців, було визначено виключний склад представників, які наділені повноваженнями представляти інтереси чорнобильців всієї області у будь яких робочих групах, комісіях, оргкомітетах та будь яких гілок влади, з правом ухвального голосу. До складу представників було обрано Комлєву Людмилу Федорівну, Мохонька Михайла Михайловича, Кучугурного Анатолія Леонідовича, Мусіка Миколу Григоровича.

Голові Кіровоградської обласної громадської організації “Союз Чорнобиль України” Недільку О.М. доручено координувати роботу обраних Представників.

На протязі цих трьох років ситуація, на нашу думку, не покращилась. Не буду коментувати пропозиції членів групи, залишу це на розсуд чорнобильців. Відео засідань,  тексти пропозиції та проект Плану заходів ми оприлюднювали раніше.
        
11 березня 2016 року  буде проведена обласна Конференція учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Відео матеріали Конференції буде оприлюднено.

Голова Кіровоградської обласної
громадської організації
«Союз Чорнобиль України»
Інвалід ЧАЕС 2 гр.,
 Олександр Неділько

         Листи від 1.03, 4.03, 9.03






Комментариев нет:

Отправить комментарий