14.11.18 р. Зустріч Ініціативної групи з заступником голови Харківської обласної державної адміністрації Черняком М.Є.

14.11.18 р. відбулася зустріч Ініціативної групи громадян, які займаються реалізацією та захистом Конституційних прав громадян, які безпосередньо брали участь у ліквідації Чорнобильської катастрофи — катастрофи планетарного масштабу, з заступником голови Харківської обласної державної адміністрації Черняком М.Є. та посадовими особами  департаментів та управлінь ХОДА.




Верховный суд Украины признал, что отсутствие по месту жительства не является основанием для прекращения выплаты пенсии внутренне перемещенным лицам.

Миxaйлo Чeрняк нa oсoбистoму прийoмі грoмaдян прийняв члeнів Ініціaтивнoї групи

(aбo як систeмa дoсі чинить oпір пoлoжeнням Кoнституції щoдo прaв людини і грoмaдянинa – нoсія влaди)

Інфoрмaційнe пoвідoмлeння Ініціaтивнoї групиз прeдстaвлeння інтeрeсів тa зaxисту Кoнституційниx прaв людини і грoмaдянинa, члeнів тeритoріaльниx грoмaд міста Харкова та Харківської області
14.11.2018р.

14 листопада до заступника голови ХОДА зверталися за допомогою переважно у вирішенні питань зі сфер охорони здоров’я та соціального захисту.

На прийом до заступника голови ХОДА в черговий раз звернулися члени Ініціативної групиз представлення інтересів та захисту Конституційних прав людини і громадянина, членів територіальних громад міста Харкова та Харківської області.

Одне з питань членівІніціативної групи, що було порушено під час особистого прийому Михайла Черняка, стосувалося захисту конституційних прав ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи, як на Слобожанщині, в її територіальних громадах, так і на державному рівні.

Також члени Ініціативної групи в чергове наполеглево просили заступника голови ХОДА включити представників Ініціативної групи до складу Комісії з визначення статусу осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Члени Ініціативної групипроінформували заступника голови ХОДА, що на спільному засіданні членів Робочої групи при Харківській облдержадміністрації з питань соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, — представників громадських об’єднань та Ініціативної групи з представлення інтересів та захисту Конституційних прав людини і громадянина, членів територіальних громад міста Харкова та Харківської області, яке відбулося 08.11.2018 року, розглядались питання координації спільних дій членів Робочої групи та спільним рішенням був затверджений проект порядку денного наступного планового засідання зазначеної Робочої групи.

Підняті питання викладені в доданих документах та на відео.

Хай щастить.
Слава українцям — громадянам України, які безпосередньо брали участь у ліквідації Чорнобильської катастрофи — катастрофи планетарного масштабу та її наслідків, які постраждали від іонізуючого радіаційного впливу при виконанні своїх конституційних обов’язків перед державою та народом України та які потребують повного відшкодування державою Україна шкоди, заподіяної їх здоров’ю внаслідок Чорнобильської катастрофи – захисникам Вітчизни.





Комментариев нет:

Отправить комментарий