Чорнобильці створили Координаційну раду.

Згідно з рішенням Правління Чорнобильської асоціації народних депутатів України (ЧАНДУ) 21 червня 2018 року у Верховній Раді України на екстреному розширеному засіданні Асоціації було прийнято рішення щодо створення Координаційної ради чорнобильських громадських організацій.


Це рішення підтримали всі учасники засідання. 16 листопада проведено організаційні збори Координаційної ради.

Головою ради обрано Олександра Рябеку, народного депутата України V-VI скликань Верховної Ради України, голова громадської організації «Афганці Чорнобиля», заступниками:

— Яценка Володимира – заступник Співголови ЧАНДУ, віце-президент ВГО інвалідів «Союз Чорнобиль України»;

— Шатковського Петра – віце-президента Редакційної колегії МІА «Вектор ньюз», колишній перший заступник Голови Служби безпеки України, колишній перший заступник Секретаря РНБО України, генерал-полковник СБУ;

— Радченка Миколу – голова Правління ВГО «Спілка учасників та ветеранів ядерних випробувань і військових навчань з використання ядерної зброї».

До складу Координаційної ради увійшли керівники або уповноважені представники 18 громадських чорнобильських організацій.

Метою створення цієї Координаційної ради є об’єднання зусиль чорнобильських організацій в захисті законних прав та інтересів чорнобильців, особливо з урахуванням Рішення Конституційного суду України від 17.07.2018 № 6-р/2018 про відновлення чорнобильцям законних пільг та компенсацій, у створенні нових можливостей для взаємодії чорнобильської громадськості з українською владою та чиновничой ордою.

Правління ЧАНДУ

Дякую колегам та чорнобильським побратимам за довіру!

О.Рябека


6 комментариев:

  1. Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
    У Верховній Раді України створено і офіційно зареєстровано Чорнобильську асоціацію народних депутатів України
    Про це повідомили у Правлінні Асоціації.
    Як зазначається у повідомленні, робота щодо створення цієї організації тривала понад рік. 12 вересня 2016 року Асоціацію, яка відповідно до Статуту є всеукраїнською парламентською неприбутковою організацією, офіційно зареєстровано.
    -------------
    Расскажите, пожалуйста, о КОНКРЕТНЫХ РЕЗУЛЬТАТАХ деятельности "ЧАНДУ" за ДВА ГОДА С ДАТЫ её СОЗДАНИЯ.

    ОтветитьУдалить
  2. https://antikor.com.ua/articles/270046-stalo_izvestno_u_kogo_boljshe_vsego_vyrosla_pensija

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Что ж это получается?17 нояб. 2018 г., 14:42:00

      Это,что ж получается,что "ядерщики" с "срочниками" будут требовать от власти устранить дискриминацию в отношении "партизан"при принятии Постановы № 851,ими же и протянутой? Фантастика!!!

      Удалить
  3. Думаю координаційна раде на спроста створена ЛІД ПОЧАВ ТАНУТИ -все робиться під Закон президента, молодці . А нам останеться як я говорив трощечки почекати і все буде нормально з пенсіями . Кожному по заслузі . Ждем,а їм удачі в роботі. Тепер есть кому підтримати Харківчан з їх зверненням,провокаторам тепер хужіш стане. ПОЛтАВА

    ОтветитьУдалить
  4. а що це за вуйко з полонини на світлині? я так і незрозумів з його погон хто він? якщо полковник то на погонах мє бути дві полоси а по ходу це генеральські погони то зірочки мусять буи в один радок по довжині погону. тепер про ЧАНДУ. ДЕ СТАТУТ СИ ЩОСЬ НА ЗРАЗОК ЙОГО? З ЦІЛЕЙ ЯКІ ВОНИ ПОСАВИЛИ ВИПЛИВАЄ ЩО ВОНИ ЗА Е ЩОБ 4 ЗОНА ОТРИМАЛА ТЕ ЩО У НИХ ЗАБРАЛИ А МИ ДЕСЬ НА ЗАДНЬОМУ ПОДВІР'Ї бо якщо ця сука яценко вліз то нам пісец він буде тягнути переселенців і зони!!!!

    ОтветитьУдалить
  5. А Вы,что хотели?19 нояб. 2018 г., 10:39:00

    ЧАНДРУ ---це організованне корупційне угрупування Житомирских КГБистов.

    ОтветитьУдалить