Пенсійний фонд України надає запитувану інформацію станом на 27.02.2019.


21 комментарий:

  1. І для такої невеликої численності як для України,інвалідам ліквідаторам наше мафіозне государство не може дати достойні пенсії?І постановаю крутять як циган торбою,одним ср з/п за 2017рік а другим 2006рік.Шулераі картежники а не правителі.

    ОтветитьУдалить
  2. А другим в процентах

    ОтветитьУдалить
  3. Так кому же все-таки положена индексация пенсий в марте?!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Пенсії депутатів, банкірів та чиновників досягають 130 тисяч - ТСН
      https://tsn.ua/.../pensiyi-deputativ-bankiriv-ta-chinovnikiv-d...
      Перевести эту страницу
      28 янв. 2011 г. - Рекорд - пенсія у 130 тисяч, яку, за даними опозиції, отримує колишній голова Нацбанку Володимир Стельмах.

      Удалить
  4. Какой категории ликвидаторов все-таки положена индексация в марте?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. ВСЕМ, кто по ст. 54 ЗУ ( чернобыльский ) Все кто на процентах. т.е. постановление 1210 1 гр.--285%, 2 гр--гр.--255%. 3 гр.--225% пенсия не пересчитывается ( Пенсионеры-чернобыльцы, получающие выплаты, согласно Закону «О статусе и социальной защите граждан, пострадавших вследствие Чернобыльской катастрофы». Речь идет о пенсиях с заработка в зоне отчуждения.
      Сам расчет пенсии при этом выглядит следующим образом: сначала показатель средней зарплаты умножается на коэффициент роста. Умножив 3764,40 грн на 1,17, получаем значение 4404,35 грн (для чернобыльцев расчет идет по среднему значению зарплаты 928,81 грн и составляет 1086,71 грн). Далее формула никак не меняется, разве что для всех последующих операций используется уже это, отиндексированное значение средней зарплаты – оно сначала умножается на индивидуальный коэффициент зарплаты, а затем получившееся значение множится на коэффициент страхового стажа. Для чернобыльцев имеется еще один показатель – процент утери трудоспособности, определяемый МСЭК. ) http://uc.kr.ua/2019/03/05/borba-s-bednostyu-yly-martovskye-pensyonnye-novshestva/?fbclid=IwAR2Lmg7shAKIYQrOvVhgcZwqu3Yq38gmemKCYpLmtTWxeA_3MVLYkWa-mR8

      Удалить
  5. Индексация ЛПА 1кат.
    На пенсии по инвалидности (не минимальщики)по ПКМУ 1210 с Кз.

    На пенсии по возрасту с Кз, Кс.

    ОтветитьУдалить
  6. Чому ми повинні іти на пенсію по возрасту,(не береться ср./ з зони) своє здоров'я ми положили в зоні Чорнобиля,З інвалідністю багато на пенсію не заробиш.Не виконують закон посилаючись на постанову,яку також не виконують,крутять як циган торбою.

    ОтветитьУдалить

  7. Вчора, у Мінсоцполітики проводилася зустріч громадських організацій з Шамір, закінчилася, обьещаніямі і крутим скандалом і базаром. Відьми залишаються відьмами., тому нема немаэ инфрмацй

    ОтветитьУдалить
  8. Скільки можна збиратися?В постанову поставте ср/зп за2017р ане 2006рік а дальше збирайтеся, підтягуйте остальних до нормальних пенсій.Слабо? Жаба давить?

    ОтветитьУдалить
  9. Подскажите пожалуйста,как определить коэфициент зароботка на ЧАЭС в 1987г.(зарпл.месячн.1349.75руб..,ср.зар.в 87г.-185.01руб.).За ранее спасибо!

    ОтветитьУдалить
  10. Ответы
    1. Владимир.Спасибо!Я так-же считаю,но пенсия не сходится (928.81*1.17*7.29*80%=6337.68гр.,+379.60=6717.28),а дали 6451.07гр.Я командирован был в 87г.,инв.2гр.Если,что не так Володя исправь.Ещё раз благодарю.

      Удалить
    2. Подождать следующей пенсии.
      Далее на приём к начальнику отдела по начислению,утверждению пенсий в ПФ по месту жительства.

      Удалить
    3. Владимир. Благодарю!

      Удалить
  11. ЛИКБЕЗ.

    1.Дурить вас будут все и всегда, какая бы власть не пришла.
    2.Стоит ли мириться с этим, решайте сами.
    3.Всем постраждальцам (ликвидам и неликвидам) пенсия кроме индексации (например минимальщикам) пидвыщуется по ст.42 с 1 березня независимо от того, по какому закону она назначена, в том числе и тем, у которых минимальная пенсия. Это Закон, и все равны перед законом.

    Стаття 67. Порядок підвищення розміру доплат, пенсій і компенсацій, передбачених цим Законом

    Конкретні розміри всіх доплат, пенсій і компенсацій підвищуються Кабінетом Міністрів України відповідно до зміни індексу вартості життя і зростання мінімальної заробітної плати.

    Крім індексації пенсії, яка здійснюється відповідно до законодавства про індексацію грошових доходів населення, у разі, якщо величина середньої заробітної плати в Україні за даними центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері статистики, за минулий рік зросла, то з 1 березня поточного року розмір пенсії підвищується в порядку, встановленому частиною другою статті 42 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування".

    4.Если вам отказывают в ПФ пидвыщиты пенсию можете смело стучать по столу, орать и требовать такого пидвыщення. Вам ничего за это не будет, вы нетрудоспособны уже. Обращайтесь в прокуратуру с жалобой на посадовых осиб, которые конкретно вам отказывают. Параллельно подавайте иски в суд о нарушении ваших прав на пидвыщенння на пидстави ст.67. Это ваше законное право. Всех.
    5.Не слушай ни кого, если вам будут говорить, что у вас минимальная в процентах пенсия и вам не положено. Положено ВСЕМ. По этому смело посылайте таких на букву х...
    6.Ликвидаторам инвалидам всем назначена пенсия по инвалидности по ст.54., и не важно в каком размере и по какому пункту постановы 1210.

    Пока так.

    ОтветитьУдалить
  12. И еще маленький ликбез.
    Если вы инвалид ликвидатор военнослужащий, ваша пенсия по инвалидности при 1-2 группе (основной размер) не может быть меньше 3 минимальных пенсий по возрасту.

    ОтветитьУдалить
  13. а на основании чего не менее 3-х минималок?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Закон України "Про пенсійне забезпечення№" від 05.11.1991 № 1788-XII

      Стаття 29. Розміри пенсій по інвалідності

      Мінімальний розмір пенсії особам, які стали інвалідами внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних при захисті Батьківщини або при виконанні інших обов’язків військової служби, або внаслідок захворювання, пов’язаного з перебуванням на фронті чи виконанням інтернаціонального обов’язку, а також громадянам, яких необгрунтовано було піддано політичним репресіям і в подальшому реабілітовано, інвалідність яких пов’язана з репресіями, встановлюється:

      інвалідам I та II груп - у розмірі трьох мінімальних пенсій за віком;

      інвалідам III групи - у розмірі півтори мінімальних пенсії за віком.

      Удалить
  14. То виходячи з чого, ми маємо отримувати додаткову пенсію за шкоду, заподіяну здоров"ю не в розмірі, що "нараховують", припустимо по 3 групі 284 грн.70 коп. а 2245 грн.50 копійок! Тобто по 1961 грн.щомісячно крадеться в кождного мінімальщика з 3 групою! В рік-це мєлочь-23532 гривня тільки з одного мінімальщика.Нагадаю, що згідно ст.49 Закону наші пенсії встановлені у вигляді6
    а)державної пенсії
    б)додаткової пенсії за школу, заподіяну здоров"ю

    ОтветитьУдалить