У Рівному відкрили пам’ятний знак учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС


Сьогодні на фасаді будівлі автотранспортного відділення поліції у Рівному відкрили пам’ятну дошку учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС. Побачити її можна на розі вулиць Степана Бандери та вже нової, перейменованої вулиці Героїв-чорнобильців. Участь у відкритті меморіалу взяли ліквідатори, керівництво міста та громади.

– Справедливо, що у Рівному буде вулиця з пам’ятним знаком героям ліквідаторам. Є пам’ятник, який ветерани – «чорнобильці» пропонують реконструювати. Ми знайдемо кошти на його оновлення і це буде наш вклад, щоб не забути тих людей, які віддали своє життя і тих хто зараз поруч з нами. Міцного здоров’я всім ліквідаторам та довгих років життя, – сказав у промові мер Рівного Володимир Хомко.

Пам’ятну дошку освятили, а пам'ять ліквідаторам аварії на ЧАЄС вшанували квітами та вінками.

Нагадаємо, що ініціаторами встановленням анотаційної дошки є громадська організація «Рівненські ветерани-чорнобильці». Влада міста підтримала таку пропозицію та посприяла у перейменуванні провулку між вулицями Котляревського та Степана Бандери, де розташований офіс телерадіокомпанії «UA:Рівне».



6 комментариев:

  1. Ковальчук І.Д.10 дек. 2019 г., 21:59:00

    Увага! 12.12.2019 року о 9 годині біля Офісу Президента України планується заохочувальна Акція до Уряду України з направлення пропозицій ,щодя пенсійного забезпечення чорнобильців для прийняттям Закону України(а не різних постав Уряду,що міняються кожен рік) щодо пенсйного забезпечення чорнобильців.Всім чорнобильцям,кому потрібно надійне та гідне пенсійне забезпечення прошу долучитися до Акції біля Президента України.Ініціативна группа "ГО Пожежні Чорнобиля"

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. мандат от всех чернобыльцев есть? чтоб менять закон? главное не забыть покричать о пенсии 20 тыс которой не существует .Цель одна опозорить и унизить перед властью и людьми чернобыльцев

      Удалить
  2. ЗаоХОчувальна-ассоциируется с унизительным словом ХОХМА. Иван,вы, конечно молодец ,что проявляете завидное упорство и оптимизм, но учитывая ,ваш, опыт в общении с представителями власти, выводы не напрашиваются?, о том , что эти акции, акции заведомого непонимания и игнорирования властью, и нашего очередного позора.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Будем действовать доступными нам методами. Мы им гадам назло устроим массовую голодовку до инфаркта и инсульта, короче до гробовой доски. И будем гордо стоять у них под дверью и в холод и в жару им назло. Во мы какие несгибаемые.

      Удалить
  3. Попросите опыта у майдановцев.

    ОтветитьУдалить
  4. А лучше у "сорокалетних студентов" 2014 года.

    ОтветитьУдалить