В обласному Департаменті соцзахисту розглянули більше 50 справ з визначення статусу чорнобильців

У Департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації відбулося засідання комісії з визначення статусу осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та інших категорій громадян. Члени комісії розглянули 52 особові справи громадян.

За результатами прийнято рішення щодо видачі (заміни) посвідчень 49 громадянам, рекомендовано надати додаткові документи – 2 громадянам, позбавлено статусу – 1 особу.

Відзначимо, всього в області проживає 97569 осіб, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, з них 7706 ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС, 74955 потерпілих осіб, 28 дітей з інвалідністю внаслідок Чорнобильської катастрофи.


6 комментариев:

  1. Четкая тенденция - на Одного ЛИКВИДАТОРА приходится Десять ПОТЕРПЕВШИХ. И так повсюду!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. А чем конкретно определяется СТРАДАНИЕ страдальцев? В месте проживания, в болезнях, в которых ,думаю, надо быть супер-экспертом, чтобы разглядеть след Чернобыля, или за статусом легче прятаться от "прелестей" жизни в стране? Жалко народ, который в национальном "естественном отборе", готовый стать кем угодно, лишь бы выжить. Жить без статуса в нашей стране ну ооочень страшно.

      Удалить
  2. Год как здал документы,до сих пор рассматривают во как интересно.Кривой Рог центрально городской район.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. А не пробовал зайти к ним и узнать причину? Может удостоверение давно в столе лежит или чего из документов нехватает?

      Удалить