ВІННИЦЬКИЙ ЧОРНОБИЛЬСЬКИЙ ДИСПАНСЕР ЗАКУПОВУЄ КИСНЕВІ КОНЦЕНТРАТОРИ НА МАЙЖЕ ТРИ МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ

Вінницький обласний спеціалізований клінічний диспансер радіаційного захисту населення почав готуватися до приймання хворих на COVID-19. Сьогодні, медзаклад оголосив тендер на купівлю 73 концентраторів кисню OLV-10 з подвійним потоком за кошт обласного бюджету, повідомляє Vlasno.info.

Відповідну угоду Вінницький чорнобильський диспансер підписав із товариством з обмеженою відповідальністю "Прантекс", вартість послуг якого складе 2 883 500 гривень, тобто по 39 500 за один прилад.

"До нас надійшло розпорядження з Вінницької ОДА, згідно з яким нас зобов'язали закупити кисневі концентратори, які лікують хворих на коронавірус", – повідомила контактна особа тендеру Осадчук Анастасія.

За офіційною інформацією Вінницької облдержадміністрації, у Вінницькому обласному спеціалізованому клінічному диспансері радіаційного захисту планують розгорнути 80 ліжок для хворих на коронавірусну інфекцію.

Згідно з умовами тендеру, кисневі концентратори виконавець має доставити у диспансер до 31 грудня 2020 року. 

ИСТОЧНИК:

2 комментария:

  1. От тобі бабуся і Юріїв день. А де будуть проходити обстеження і лікування постраждалі від наслідків Чорнобильської катастрофи, а їх більше вісім тисяч, із них чотири тисячі сто ліквідаторів в тому числі більше трьох тисяч - це особи з інвалідністю. Це нам подарунок до Дня вшануваннЯ учасників ліквідаторів (14 грудня). Вожді чорнобильців, де ви.

    ОтветитьУдалить
  2. В Харькове один корпус отдали под ковид,один оставили чернобыльцам. И в этот один желающих мало,боятся заболеть.

    ОтветитьУдалить