Коли ліва рука не знає, що робить права


Знаєте, під час передвиборної компанії; як і одразу після неї, якось підкуповували не лише публічні обіцянки, але й поведінка нашого президента. Складалося таке враження, що говорячи про пільги, підйом мінімальних зарплат і пенсій, прожиткового мінімуму і взагалі захисту нужденного люду, ця людина виконає свої обіцянки. Адже богобоязка поведінка у храмах і духовне підкріплення на Афоні так і наштовхувало на бажання вигукнути - це лагідна, милосердна і милостива людина! Тому, тоді, чистоту цих намірів, як за Євангелією - "... нехай твоя ліва рука не знає, що робить твоя права " (Мт 6-3) ніхто і не міг поставити під сумнів, за винятком хіба що - опозиціонерів.
Проте, як кажуть у народі - не так сталося, як гадалося.
Сьогодні не хочеться говорити про відчуття того, які, як виявилося, при владі знаходяться глибоко віруючі люди та із яким глибоким усвідомленням вони дотримуються чистоти намірів, адже час розставив все на свої місця.
Немає пристойних пенсій і заробітних плат, немає ніякого зростання економіки, ніхто не покращив життя і взагалі - ніхто нікого так і не почув. Більше того - бідні стали ще біднішими, а багаті ще багатшими. Зрештою, за великим рахунком, сьогодні хочеться трохи про інше.
До вашої уваги надаємо для перегляду вельми цікавий документ.



Передісторія його появи така, що 7 червня, під час проведення у м. Києві акції протесту з приводу прийняття Верховною Радою Закону України "Про гарантії держави щодо виконання судових рішень", Громадською організацією "Всеукраїнське об'єднання ветеранів Чорнобиля" були подані до Адміністрації Президента України зауваження до цього закону. На думку цієї громадської організації, такі зауваження, могли стати приводом для накладення вето при підписанні зазначеного закону Президентом України.
Як видно з відповіді першого заступника глави Адміністрації Президента України, звернення із зауваженнями громадської організації прийнято до розгляду і навіть обіцяно ретельно все вивчити. Однак, якщо уважно подивитися на дату відповіді пані Акімової. то вона датована вже тоді, коли Президент України підписав закон і він був офіційно оприлюднений у відповідних ЗМІ.
Тому, у кожної нормальної людини може виникнути закономірне запитання: що це - неповага до чорнобильців, як такої категорії громадян, що існує сьогодні в Україні? Звичайний службовий недогляд, якась корупційна складова, чи може це дійсно - ліва рука не знає, що робить права? Тільки в даному випадку вже не за біблійним змістом, а за фактичним життєвим і медичним змістом.

4 комментария:

  1. отобьём урке руки!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. акимов шкурник лягавый

      Удалить
    2. надо чтобй шкурники вернули денги назад в бджёт,надо уркам руки подбиват шкурникам,возми в,ф янукович на карандаи

      Удалить
  2. Акимова и совесть понятия полярные. Что левая, что правая руки, что сама голова именно так, как видно из этого документа и относятся к нуждающимся. Здипякают одно, делает другое. Не желающие знать, что делают их правые, левые руки послали нас иносказательно, мы пошлем по настоящему.

    ОтветитьУдалить