У Полтаві відбулось розширене засідання ради облорганізації ГО "Союз Чорнобиль"

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Олександра Коваля в приміщенні обласної державної телерадіокомпанії «Лтава» відбулося розширене засідання ради облорганізації ГО «Союз Чорнобиль».

Участь у роботі якого узяли начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області Валерій Руденко, начальника Головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації Віктор Лисак, начальника Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Людмила Корнієнко.

Йшлося про виконання Меморандуму про взаємодію і співробітництво між облдержадміністрацією, обласною радою та облорганізацією Української спілки ветеранів Афганістану /воїнів-інтернаціоналістів/, обласним ГО «Союз Чорнобиль», обласним ГО «Фонд інвалідів Чорнобиля».

Обговорено питання і проблеми соціального захисту, пенсійного та лікувально-курортного забезпечення чорнобильців. Виступаючи перед учасниками зібрання, Олександр КОВАЛЬ наголосив, що обласною владою здійснюються всі передбачені законодавством заходи щодо соціального захисту чорнобильців та членів їх сімей, і ця робота триватиме й надалі. Учасники конференції прийняли рішення протягом двох днів надати до облдержадміністрації свої пропозиції для поглиблення взаємодії з владою у питаннях вирішення нагальних проблем.


1 комментарий:

  1. "для поглиблення взаємодії з владою у питаннях вирішення нагальних проблем." - когда уже перестанем играть словами. Ведь видно, что давно уже никто ничего не делает и не будет делать!

    ОтветитьУдалить