Чи дійсно бідний депутат-комуніст Кілінкаров організував та профінансував акції протесту луганських чорнобильців?

Чи дійсно бідний депутат-комуністи Кілінкаров організував та профінансував акції протесту луганських чорнобильців?

Народний депутат Спиридон Кілінкаров (КПУ) не приховує, що акція протесту чорнобильців, яка проходить біля будівлі Луганської обласної держадміністрації, організована ним, є його власним проектом і ним же частково профінансована.

Про це пише сайт polemika.com.ua.

За його словами, протести чорнобильців дуже резонансні, дратують владу і дозволяють відвернути місцеві органи влади і регіональну організацію Партії регіонів від політичної боротьби.

Таким чином кандидати від КПУ отримують додаткові шанси, оскільки виступають захисниками прав вважається незахищеною, але в той же час, дуже активної групи населення.

Кілінкаров підкреслює, що акція носить довгостроковий характер і завершиться тільки після обрання нового парламенту.

 На скільки правдива інформація сайту polemika.com.uа і наскільки говорить правду Спиридон Кілінкаров, і взалалі, чи це не чергові побрихеньки комуністів - мають на це відреагувати і відповісти луганські чорнобильці.

ИСТОЧНИК:     Чорнобильський Прес-Експрес

1 комментарий:

  1. Где доказательства что Килинкаров это говорил? И кому? По моему это чистейшей воды провокация.Явный "калмыцкий чёс".Издержки предвыборной борьбы. Если это пишут-значит это кому то нужно. По мне, меньше всего коммунистам.

    ОтветитьУдалить