“Свобода” хоче урізати максимальний розмір пенсії до рівня п’яти мінімумів


У Верховній Раді України (ВР) зареєстрований проект закону 1247, ініційований народними депутатами від парламентської фракціїСвобода”, яким пропонується скасувати пенсійну реформу в Україні та встановити максимальний розмір пенсії на рівні 5 мінімальних. Текст проекту законуПро заходи щодо ліквідації дефіциту бюджету Пенсійного фонду Україниопублікований на офіційному сайті ВР.

Так, згідно з текстом законопроекту пропонується визнати таким, що втратив силу закон УкраїниПро заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи”.

Крім того, “Свободапропонує встановити максимальний розмір пенсії, з урахуванням всіх надбавок і підвищень, на рівні пяти мінімальних пенсій.

Пропонується визначити, що особи, яким пенсія призначена до набрання чинності даного закону і розмір якої перевищує 5 мінімальних розмірів пенсії, платять обовязковий внесок до Пенсійного фонду України в сумі, яка складає різницю між розміром пенсії, яка їм призначена, і пяти мінімальними розмірами пенсій .

Відзначимо, розмір мінімальної пенсії в Україні з 1 січня 2013 р. становить 894 грн.


6 комментариев:

  1. Вот очередные пришедшие в парламент(корыто)инициируют "покращеня".Кто там на этом сайте рекомендовал голосовать за них-наведут мол порядок.Уже видно наводят.Смотрел "Рада" канал с большим интересом, понятно всё.Очередное оболванивание и отвлечение,увод в сторону простого люда.Язык,пенсия,чтобы вдруг народ не проснулся и не потребовал то,что ему причитается.Деградация нардепов продолжается.Мой одноклассник отработал в шахте 32 года ,кто понимает скажу -32 года на крутопадающих пластах с отбойным молотком,пенсия 4300 грн.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. ну будет Азаров получать столько же как и шахтер, разве ето плохо?может тогда задумается как прожить и лечиться за те деньги и подымать минималку

      Удалить
  2. а нардепы имеют 17000 грн., а в развитых странах макс. пенсия для всех = 7 минималкам, предложение "Свободы" имеет смысл.

    ОтветитьУдалить
  3. а откуда взяли.что это для депутатов?Это для вас ,быдла они урезают,чтоб себе было с чего воровать..

    ОтветитьУдалить
  4. Так у нардепов уже давно всё на мази.Они могут и без прожить-фабрики,банки,заводы,"фермеры".Они взяли уже наперед всё и не только себе.

    ОтветитьУдалить
  5. И помимо зарплаты нардепы еще финансируются из бюджета на канцтовары, провещды и зарплату своим помошникам из общественности на округах. Тут они не разбираются много ли на них уходит кроме заработка, который они не зарабатывают, а просиживают. Своя ноша не тянет.

    ОтветитьУдалить