Пам’яті Миколи Біденко


Торезька міська організація Донецької області «Асоціація інвалідів Чорнобиля» з сумом сповіщає, що 12 квітня, після тривалої і важкої хвороби, пішов з життя учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильські АЕС

БІДЕНКО МИКОЛА ВАСИЛЬОВИЧ

Микола Васильович одним із перших приймав участь в ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС у складі зведеного загону шахтарів України, які прокладали підземний тунель під аварійним реактором.
Народився Микола Васильович в м. Києві 3 жовтня 1938 року. В юнацькі роки переїхав на Донбас і весь час пропрацював прохідником на вугільних копальнях ВО «Торезантрацит».
За участь в ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС Миколу Васильовича було нагороджено орденом Трудового Червоного Прапора.
Після участі в ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС довго хворів, внаслідок чого йому було встановлена ІІ групу інвалідності.
Торезька міська організація Донецької області «Асоціація інвалідів Чорнобиля» висловлює глибокі співчуття рідним і близьким покійного.

СЛАВА ГЕРОЮ ЧОРНОБИЛЯ І ВІЧНА ЙОМУ ПАМ'ЯТЬ!



1 комментарий:

  1. Лінник Валерій14 апр. 2013 г., 13:18:00

    АНТРАЦИТІВСЬКА МІСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ІНВАЛІДІВ "Союз Чорнобиль України" висловлює співчуття рідним і близьким покійного.

    ОтветитьУдалить