Н.Королевська пообіцяла переглянути виплати чорнобильцям


КИЇВ. 5 квітня. УНН. Виплати чорнобильцям будуть переглянуті після внесення змін до Державного бюджету України на 2013 рік. Про це сказала міністр соціальної політики України Наталя Королевська під час колегії міністерства в Києві в п’ятницю, передає кореспондент УНН
.
“Як тільки будуть внесені зміни до бюджету в хвилину ми ці виплати перерахуємо і виплатимо”, — сказала Н.Королевська.

При цьому міністр зауважила, що для того, щоб наразі виконати всі чорнобильські норми необхідно понад 13 млрд грн. “Це половина  дефіциту бюджету Пенсійного фонду”, — зазначила вона.

Нагадаємо, Голова Ради Об’єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявляв що згідно з урядовим законом про держбюджет на 2013 рік, всі соціальні статті будуть виконуватися в порядку і розмірах, не передбачених законами України, а визначених Кабінетом міністрів. Тобто уряд фактично зупинив соціальні закони в Україні.

Арсеній Яценюк наголосив, цим законом про бюджет уряд фактично зупинив виконання всіх соціальних статей. Він навів статтю 4 прикінцевих положень закону. Вона, зокрема, встановлює, що в 2013 році закони про соціальний захист чорнобильців, пенсійне забезпечення, забезпечення осіб, звільнених з військової служби, захист ветеранів праці та громадян похилого віку, на підставі яких здійснюються соціальні виплати пільговикам, «застосовуються в порядку і розмірах визначених не законами України, а встановлених Кабінетом міністрів України, виходячи з наявних ресурсів».

ИСТОЧНИК  УНН


9 комментариев:

  1. Ликвидатор86г.5 апр. 2013 г., 20:39:00

    Вы не сказали-ДА?
    Вы не сказалиНет?
    Так шо вы имели ...и шо вы ващщще маете шоб таки иметь ЛИЦО?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. А вони і не скажуть,а робити будуть своє.

      Удалить
    2. За рішенням суду мені нараховано доплату до пенсії. Нараховано, але виплачувати відмовляються з оляду на те що в державному бюджеті немає грошей. Тоді получається що держава банкрут. Але якщо держава банкрут то чому депутати, міністри, президент разом з адміністрацією отримують зарплалу. Адже президент являється гарантом Конституції. Якщо президент думає що рішення судів неповинно виконуватись, то я завтра перестану оплачувати комунальні послуги і коло замкнеться. У влади дуже мало часу на виправлення своїх злочинів.

      Удалить
  2. Олег ликвидатор1986года5 апр. 2013 г., 23:11:00

    Как уже надоело это враньё.Сначала нужно было два млрд.,потом пять млрд.,теперь тринадцать млрд.для выплаты пенсий чернобыльцам по закону.У Андреева вообще 52млрд.гривен.А где-же правда?!!!

    ОтветитьУдалить
  3. та воно таки так, а якщо не так,то взагалі ні як!

    ОтветитьУдалить
  4. як кажуть правди у ногах немає, вона десь між ними

    ОтветитьУдалить
  5. вся правда в тегипка на счетах.как говорится суд дал-тегипко взял..повтор по гос.страху.выплатах посберижениям.а теперь предлагают наши долги записать в гос.долг украины.когдато может и выплатят.когда нас не будет уже.

    ОтветитьУдалить
  6. Невыносимо слушать высказывания Андреева. ХАМ и МЕРЗАВЕЦ. Своей деятельностью опозорил всех нас чернобыльцев. АНАФЕМА ему и наши проклятья.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Обещать не "мешки ворочать"!!!!!!!!!

      Удалить