Звернення


Всеукраїнська громадська організація
«Всеукраїнське об'єднання ветеранів Чорнобиля»
Запорізький обласний осередок
69114, м.Запоріжжя, вул.Воронезька, буд. 34, к. 104.
тел. 099-303-42-23 e-mail:vladimir_fedchenko@live.ru 

Всеукраинская общественная организация 
«Всеукраинское объединение ветеранов Чернобыля» 
Запорожская областная ячейка
69114, г. Запорожье, ул. Воронежская, дом 34, кв. 104
тел. 099-303-42-23 e-mail:vladimir _fedchenko@live.ru
Свід. Про реєстр. № 307. 20 червня 2013 року. 

Прeзидeнту Укрaїни Янукoвичу В.Ф.
01220, м. Київ вул. Бaнкoвa,11
Aдміністрaція Прeзидeнтa Укрaїни.

Премєр - Міністрові України Азарову М.Я.
01008, м. Київ, вул. Грушевського,12/2,
Кабінет Міністрів України.

Генеральному прокурору України Пшонці В.П.
Київ 01011, Україна , 
Адреса: вул. Різницька, 13/15 
Телефон: 524-82-62 

До Верховної Ради України
Поштова адреса: вул..Грушевського, буд. 5,
Київ, 01008.

З В E Р Н E Н Н Я
 
Шaнoвні Віктoрe Фeдoрoвичу, Микола Яновичу, Віктор Павлович, до депутатів Верховної Ради України! Звeртaються дo Вaс члeни Запорізького обласного oсeрeдку «Всеукраїнського об`єднання ветеранів Чорнобиля» та ветерани МВС Запорізької області.

З інформації СМІ нам стало відомо: «Співробітники Державної служби охорони ГУ МВС у Харківській області вночі 12 червня затримали суддю одного з районних судів Харкова за підозрою в хуліганстві. Як йдеться в повідомленні прес-служби департаменту ДСО, 12 червня в 0:24 на пульт централізованого спостереження Управління ДСО в Харківській області надійшов сигнал "Тривога" з пивного ресторану "Старгород". На місце виїхав наряд міліції. У дворі ресторану охоронець закладу повідомив приїхали міліціонерам, що в ресторані відбувається бійка».

ІНФОРМАЦІЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ДЕРЖСЛУЖБИ ОХОРОНИ МВС УКРАЇНИ "Підійшовши до кафе, співробітники міліції побачили, як невідомий громадянин зі слідами крові на обличчі, який перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння, вдарив охоронця кафе. Після цього зазначений громадянин продовжив вести себе агресивно, розмахуючи руками і погрожуючи розправою відвідувачам кафе. З метою припинення правопорушення співробітники міліції словами: "Стояти, міліція!" Спробували припинити хуліганські дії, проте, невідомий на цю вимогу не відреагував. Після неодноразово висловлених вимог припинити протиправні дії, які так само залишилися без його реакції, співробітники міліції попередили правопорушника про можливість застосування засобів фізичного впливу та спеціальних засобів. Однак, той кинувся до одного з міліціонерів і намагався відібрати у нього табельну вогнепальну зброю АКС-74У, викрикуючи при цьому, що зараз усіх перестріляє . За інформацією представників прес-служби ДСО, діючи відповідно до вимог Закону України "Про міліцію", з метою затримання особи, яка вчиняє правопорушення, а також подолання протидії законним вимогам міліції, працівники міліції застосували щодо правопорушника "засоби фізичного впливу і наручники". Після зазначених дій затриманий представився суддею одного з районних судів Харкова, проте, ніякого службового посвідчення не надав. Пізніше, після прибуття на місце події працівників прокуратури міста Харкова, було встановлено, що затриманий дійсно є суддею районного суду, 1975 року народження. Після встановлення його особи спецзасіб - "наручники" - з нього зняли, а затриманого передали представникам прокуратури міста. Під час затримання правопорушника двоє громадян із числа відвідувачів кафе всіляко заважали працівникам міліції виконувати свої службові обов'язки, у зв'язку з чим на місце події були викликані і направлені додаткові наряди міліції охорони та патрульної служби. На місце події прибуло також керівництво прокуратури і міліції, в тому числі служби внутрішньої безпеки ", - йдеться в повідомленні.

Ми як ветерани МВС України оцінюємо дії працівників Державної служби охорони ГУ МВС у Харківській області діючи відповідно до вимог Закону України "Про міліцію", з метою затримання особи, яка вчиняє правопорушення, а також подолання протидії законним вимогам міліції, працівники міліції застосували щодо правопорушника "засоби фізичного впливу і наручники".

ПРОКУРАТУРА. У четвер вранці, 13 червня з ініціативи прокуратури, на підставі рішення суду співробітники Державної служби охорони в Харкові затримані і відсторонені від займаних посад за неправомірне застосування сили та спецзасобів щодо судді Київського райсуду Харкова. Про це повідомив перший заступник прокурора Харківської області Володимир Суходубов.

"Затримано та заарештовано троє співробітників міліції, які безпосередньо брали участь", - повідомив В.Суходубов. Він повідомив, що стосовно співробітників ДСО порушено кримінальну справу за ч.2 ст.365 КК України (перевищення влади і службових повноважень, якщо воно супроводжується насильством або погрозою застосування насильства).

В нас до прокуратури запитання де відео реєстратори з службових машин нарядів ДСО а також відеозапис з цих реєстраторів?

Як розповів заступник прокурора Харківської області Володимир Суходубов, в ресторані «Старгород» суддя разом з друзями відзначав день народження.

Ці друзі йдуть як свідки? Про них згадують наряд ДСО які заважали при затриманні. Не працівники прокуратури міста Харкова вони? За інформацією всіх трьох співробітників ДСО заарештували, засудили в два ночі тобто з 12 червня на 13 червня 2013 року і відправили у СІЗО. Це заступник прокурора Харківської області Володимир Суходубов називає законно!

МІЛІЦІЯ Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко просить генерального прокурора Віктора Пшонку провести об'єктивну перевірку подій у Харкові за участю співробітників Державної служби охорони (ДСО) і судді. "Я сьогодні звернувся до генерального прокурора, щоб провели об'єктивну перевірку тих подій, які відбулися в Харкові. Ми направили туди свою групу співробітників управління внутрішньої безпеки та корупції та інспекції з особового складу ", - сказав В.Захарченко журналістам у четвер у Києві, коментуючи інцидент, що стався 12 червня в кафе в Харкові.

Звертаємось до депутатів Верховної Ради України, негайно за даним інцидентом створити слідчу комісію, у зв'язку з тим що в даному інциденті присутні працівники прокуратури і суддя які мають статус осіб недоторканних. Щоб надалі переглянути їх статус у тих випадках коли вони порушують закони. У даному випадку суддя і працівники прокуратури так як вони не пред'явили посвідчення особи тому вони звичайні громадяни.

Ми вимагаємо негайного Вашого втручання в цю справу!

Негайного звільнення з під варти невинно засуджених працівників міліції.

Винних за фальсифікацію речових доказів притягнути до відповідальності за Законами України!

Ми переконані що прокуратура і суд міста Харкова засекречує факт дружніх взаємовідносин між собою а від цього і наслідки даної справи і тут на обличчя корупція!

Будемо щиро вдячні, якщо про прийняте рішення ви нас проінформуєте за адресою: вул. Воронезька, буд. 34, к. 104, м. Запоріжжя, 69114, Україна, Федченко Володимиру Миколайовичу, телефон 099-30-34-223 (МТС). e-mail:vladimir _fedchenko@live.ru

СПІЛЬНЕ ЗВЕРНЕННЯ підписали:
Голова Правління Запорізького
обласного осередку Всеукраїнської
громадської організації «Всеукраїнське
об`єднання ветеранів Чорнобиля» В.М. Федченко.


Комментариев нет:

Отправить комментарий