Олексій Журавко: Я запрошую учасників акції протесту до конструктивного діалогу


25 липня 2013 року Олексій Журавко зустрівся з учасниками акції протесту, яка продовжує тривати під стінами Кабінету Міністрів України. Між ними відбулася відверта розмова щодо реальних можливостей вирішення висунутих протестувальниками вимог.

«Є питання, які можливо вирішити миттєво, а є й такі, на вирішення яких потрібен час. Іноді – навіть зміни до законодавства. І від сидіння на одному місці питання миттєво не вирішаться. Важливо домовлятися, шукати порозуміння, йти на компроміс. Бо лише таким чином можливо знайти оптимальний вихід зі складних ситуацій. Держава сьогодні, виходячи з наявних можливостей, робить усе, аби чорнобильці отримали належні їм пільги та соціальні гарантії», – повідомив Олексій Журавко.
 
Він також додав, що потрібно відкинути політику, і вирішувати питання в межах існуючих можливостей для їх виконання.

«Я запропонував пікетувальникам зайти до мого кабінету для продовження конструктивного діалогу. Однак на мої пропозиції ніхто не пристав. Попри попередні ігнорування запрошень, я знову повторюю: очікую учасників акції в своєму кабінеті для детального обговорення ситуації. Лише за столом переговорів можна знайти шляхи до вирішення існуючих проблем як конкретних осіб-пікетувальників, так і загалом всіх чорнобильців», – розповів Урядовий уповноважений з прав інвалідів.

Водночас прес-служба Урядового уповноваженого з прав інвалідів Олексія Журавка повідомляє, що інформація, яку було розміщено в засобах масової інформації, про нібито погрозу Олексія Журавка згорнути акцію протесту чорнобильців без судового рішення, не відповідає дійсності.


7 комментариев:

  1. в задницу затолкай свои льготы отдай нашу пенсию ,а ее хватит на все случаи жизни

    ОтветитьУдалить
  2. Желание призывать к ведению конструктивного диалога вынуждает только тогда,если прибегнуть к голодовке?
    Ну неисправимые у нас чиновники, что от власти, что от оппозиции.

    ОтветитьУдалить
  3. журавский ряженный калека(умственноотсталый)от ПРиматов.есть закон судебные решения ответ европейского суда.но всего этого не достаточно.деньги чернобыльцев разворовываються...

    ОтветитьУдалить
  4. Кто только не вел переговоры,а толку-только тянут время и никаких решений.Пора уже понять,пора уже понять,что нужно в первую очередь выполнять Законы Украины Всеравно Евро суд их обяжет

    ОтветитьУдалить
  5. Журавко выполняй закон и не мороч людям яйца.

    ОтветитьУдалить
  6. эти КОНСТРУКТОРА уже достали.один конструировал ТЕГИПКО.и где он теперь.заработал миллиард и на канарах.лутше бы на нарах.другой пришол конструктор.а не пора им брать лопаты в руки как говорил умный и большой человек.КОПАТЬ..

    ОтветитьУдалить
  7. а почему евросуд не вынесит одно решение .украина должна выполнять все решения судов принятых именем украины.они теперь на каждом будут зарабатывать.про наших суддей говорили что купленные.а теперь нас пускают по второму кругу.даешь одно решение за всех.позор укаине которая устроила геноцид своему народу.

    ОтветитьУдалить