Екс-депутат Домбровский пропонує карати за неповагу до влади Януковича


Депутат Верховної Ради Олександр Домбровський через довірених осіб зареєстрував власний ПЕРШИЙ і ОСТАННІЙ у парламенті проект закону “Про повагу до політичного устрою України”. Документ містить положення про значущість політичних діячів України, їхнього вкладу в розвиток державності та єднанні української нації.

Домбровський пояснює появу проекту документу необхідністю боротьби зі шквалом негативної інформації, яка лунає звідусіль, про нього, роботу уряду і нашого улюбленого президента. Подібні заяви не лише підривають роботу державних інституцій, а й псує імідж України у світі.

Зокрема в статті 4.12 цього закону зазначається “Громадяни України, а також особи, які тимчасово проживають на території України, зобов’язані тримати вдома портрет Президента України”. Також законом рекомендується встановлення портрету на самому видному місці.
 
Стаття 8.3 цього ж законопроекту регулює відповідальність за дотримання закону, зокрема “ Не встановлення портрету Президента України, або встановлення його у місці, яке має не найкращий огляд, карається штрафом у вигляді 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян”

Також цим законом передбачене знання громадянами України, або особами які тимчасово проживають на території України повного складу Кабінету Міністрів України з елементами біографії. Щоправда відповідальність тут менша – перший раз усне попередження, повторне порушення тягне накладання штрафу у вигляді 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Подання планують розглянути уже на найближчій сесії парламенту.


6 комментариев:

  1. Ну і цилуй його в жопу свого призидента.

    ОтветитьУдалить
  2. А как насчет покорать за невыполнения законов Украны и Конституции Вы будете гарантом Конституции -буду-Савик Шустер

    ОтветитьУдалить
  3. Вирішив дядько осв’ятити хату:
    Став батюшка на порозі, поклав святий хрест, та й глянув на чільне місце. А там висить в золотій тиснявій оправі портрет гАРАНТА, а навпроти свічок, свічок, свічок та всі висять головами до низу…
    Батюшка підвів здивовані очі на господаря, та й питає, - а чого то так???
    - Так от О-о-о, святий отче, від того патрета теплом так тягне, так тягне, що свічки й посхилялися…

    ОтветитьУдалить
  4. Нормальные люди думают как ПОДНЯТЬ АВТОРИТЕТ!!! А у нас все карать и наказывать за правду. Выполняй законы и конституцию и тогда небудешь народа - ХАЗЯИНА СТРАНЫ! Похоже КРЫМ себя начал чувствовать хазяином а мы ПОКА топчемся...

    ОтветитьУдалить
  5. вешать разве што в туалете другого места нет

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Собака Баскервилей24 июл. 2013 г., 03:00:00

      Вы, что, нельзя. Вдруг из под него оторвется золотой унитаз?

      Удалить