Ветерани ОВС Криму обурені подіями у Врадіївці


КИЇВ. 19 липня. УНН. Сьогодні на сайті ГУМВС АР Крим з'явилося звернення ветеранів ОВС Криму до працівників кримської міліції, передає УНН.

"Звернутися до вас від імені 9,5 тисяч пенсіонерів та 2,5 тисяч ветеранів ОВС Криму нас змусила ситуація, що викликана окремими ганебними вчинками працівників ОВС та яка викликала широкий суспільний резонанс. Ми, ветерани ОВС, як і все населення України, обурені подіями у Врадіївці Миколаївської області, які відбулися за участю осіб у міліцейських погонах.

Нам, хто пройшов дорогами війни, подолав післявоєнне лихоліття, вистояв у боротьбі з атомом під час Чорнобильської катастрофи, витримав випробування на міцність та вірність обов'язку в «гарячих точках» планети, не скорився перед розгулом злочинності в 90-ті роки, важко згадати подібний дикунський вчинок, здійснений працівниками міліції.


Те, що скоїли співробітники Врадіївського РВВС, зводить нанівець все хороше, що роблять заради блага людей, віддані своїй справі співробітники міліції.

Зрозуміло, що такі неприпустимі випадки вкрай негативно позначаються на іміджі всього правоохоронного відомства.

В історії міліції чимало славних сторінок. Ми не допустили кровопролиття, яке могло статися через протистояння політичних сил у перші роки незалежності України. Високої оцінки заслуговують дії міліції під час проведення Чемпіонату світу 2012 року з футболу, нинішньої зими під час снігопадів, коли співробітники МВС, не шкодуючи сил і часу, приходили на допомогу людям за першим покликом.

Мусимо нагадати, що виконуючи свій службовий обов'язок, за роки незалежності нашої держави віддали своє життя 1013 працівників ОВС, отримали поранення 7500 працівників міліції. Це говорить про героїзм і самовідданість тих, кому народ довірив охороняти свій спокій.

Впевнені, що міліція Криму, як невід'ємна частина українського народу, завжди захищала та буде захищати особисту й майнову безпеку громадян, їх права та свободи.

Шановні працівники ОВС!

Закликаємо вас продовжувати та збагачувати славні традиції, закладені старшими поколіннями української та кримської міліції. З честю дотримуйтесь Присязі на вірність служіння українському народу! Працюйте так, щоб громадяни України бачили в кожному з вас справедливого, надійного захисника, друга і партнера! Вірили в законність та об'єктивність ваших дій, а ваші рідні та друзі пишалися вами!

Ми впевнені в об'єктивному розслідуванні цієї події, яка дасть підстави покарати винних по всій суворості Закону.

Разом з цим я звертаюся до всіх ветеранів з проханням активніше брати участь у професійному становленні та вихованні молодих співробітників, передавати їм свій досвід, набутий за роки служби.

Віримо, що ви - ті, кому держава довірила захищати Закон, докладете всіх зусиль для забезпечення правопорядку в нашому суспільстві і забезпечення безпеки людей. Тільки за таких умов громадяни будуть впевнені у своєму майбутньому.

Пам'ятайте, що висока оцінка діяльності української міліції - це довіра народу!

Міліція поза політикою!

Але повинні звернутися і до політиків. Не можна зіштовхувати міліцію та народ! Міліція та народ єдині! А представників засобів масової інформації ми просили б відображати та висвітлювати події, що відбуваються зараз, максимально об'єктивно

Від імені ветеранів кримської міліції: Віктор Тимофєєв, Юрій Вікторов, Юрій Погорелюк, Валерій Посметний", - сказано у заяві.

ИСТОЧНИК:     УНН

Комментариев нет:

Отправить комментарий