Суд Києва заборонив будь-які акції на Банковій до кінця року


Окружний адміністративний суд Києва заборонив будь-які акції на вулицях Банкова та Лютеранська до 31 грудня 2013 року.

Відповідну постанову суд ухвалив 13 червня, задовольнивши позов Київської державної міської адміністрації.

У заяві КМДА підставою для такої заборони було голодування біля будівлі адміністрації президента.

Суд встановив, що акція порушує громадський порядок, а саме "перешкоджає вільному доступу громадян та працівників до державної установи та створює умови, що перешкоджають нормальному функціонуванню зазначеної державної установи".

Тому, "з метою забезпечення правопорядку, запобігання вчиненню злочинів, правопорушень, для охорони здоров'я населення, захисту прав і свобод мешканців міста Києва, забезпечення нормального функціонування державної установи суд дійшов висновку про доцільність встановлення обмеження реалізації права на мирні зібрання".

Тепер до кінця року біля адміністрації президента не можна встановлювати малі архітектурні форми - намети, кіоски, навіси, зокрема тимчасові та пересувні - а також використовувати гучномовці.


3 комментария:

  1. Полюбуйтесь на своего избранника, кто его избирал, теперь попробуйте его переизбрать. Председатель ЦИК Охендовский,такой же как и кидалов,он костьми ляжет и сделает выборы в пользу януковича.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. А кто его избирал?...-Всем известно-с нашего крыла-беляков и его КАРДИБАЛЕТ!А теперь белякову всё равно-он на максималке!...стал людей в открытую оскарблять в инете..слово СКОТ-вместо здрасти..в порядке вещей!...и пургу он ещё долго будет нам гнать...мол боритесь за свои права..и всё будет ОК,..а ему глядишь-ещё один орден мужества дадут!!!

      Удалить
  2. Свыня свынею. Что ещё скажеш. Скоро и до Киева дойдёт очередь.

    ОтветитьУдалить