Депутат Київради: «В наслідок невиправданих дій порушено спокійне життя громадян»


В наслідок невиправданих дій опозиції порушено спокійне та врівноважене життя громадян. Так вважає заступник голови постійної комісії Київради з питань гуманітарної політики Зоя Миронова.

 «Дії опозиції, представники якої намагаються перешкодити проведенню засідання Київради, є абсолютно невиправданими – від цього страждають і пенсіонери-інваліди, і вчителі, і співробітники медичної сфери. Роблячи на цьому власний піар, активно протистоячи сьогоднішній владі, вони не замислюються над тим, що самі собі наживають ворогів серед киян, що й досі з їхньої вини залишаються без фінансової допомоги», – каже Зоя Миронова.

 Так, наприклад, окрім надбавок до заробітних плат, які повинні отримувати вчителі та медики, сьогодні застопорився розвиток соціальної програми «Турбота. Назустріч киянам». В наслідок цього тимчасово припинилося надання допомоги ветеранам, чорнобильцям, інвалідам та представникам малозабезпечених верств населення.  

 «Депутат має бути мудрим господарем та якомога оперативніше реагувати на проблеми громадян, а опозиція над цим не замислюється, тримаючи довгий час найголовніші питання у підвішеному стані», – зазначає Зоя Миронова.


Комментариев нет:

Отправить комментарий