"Пофестивалились"



"Единственное, что нужно для триумфа зла - это чтобы хорошие люди ничего не делали"
Эдмунд Бюрке (1729-1797 г.г.)

Звернення до усіх, хто мене знає!

Часто приходиться бути гостем в організаціях області і не тільки. Хліб, сіль та сало - це звичне явище. Бува і гіркої на "пасашек" не досить, а бува і третя склянка надлишком. Прикро, а бува... Але ніколи, ніколи  замість мене на сайт не виходив бухгалтер, хоча він у мене дійсно не такий нагороджений за рахунок чорнобильців, як у Андрєєва.

Але до чого це я!? А прошу Вас усіх берегти мою репутацію та ніколи не пригощати оковитою... А то буде так, як з Андреєвим, який замість з’їзду справжніх ліквідаторів у місті Лубни, куди його запрошували на 14 вересня, був у Коростені на фестивалі дерунів.

Яку ж оцінку він отримав від доброї  людини? Наводжу, дослівно: "Привіт..! В суботу був у Коростені на Міжнародному фестивалі дерунів. Бачив Андреєва – геть спита особистість, та і тут напився, відправили його в Київ вщент п'яного".

Прошу віднестися до цього з розумінням. Може це і не той Андрєєв? То чого тоді головний бухгалтер відображає думку центральної ради та президії!?

Голова спілки

2 комментария:

  1. Свинья пьяная-позор и всеобщее презрение.

    ОтветитьУдалить
  2. И чего удивляться? Молодец приехал пофестивалить вот и не рассчитал. Значит угощающих было много. Гулять это же лопатой махать!!! А чего ему было делать в Лубнах? Если в ВР ему не дали говорить, то тут и разорвали бы на куски, ну в лучшем случае набили бы морду, А охрану Клюев не обеспечит. Вот с горя мальчик и накушался. А вы не понимаете. Эх, пожалеть бы его, бедолашного, да больно руки чешутся. А интересно, 16 октября он, лидер в желтой майке, придет отстаивать свои интересы? Все-таки Киев это не Лубны, чего бояться? Или опять запьет горемычный?

    ОтветитьУдалить