Про зустріч представників чорнобильських організацій в Мінсоцполітики


4 жовтня 2013 року в Міністерстві соціальної політики України, за ініціативою міністерства, відбулася зустріч з представниками чорнобильських організацій, затверджених на координаційній нараді у Дніпропетровську 2 жовтня 2013 року.

Очолював групу від представників чорнобильських громадських організації голова Чернігівської ОО ВГОІ "Союз Чорнобиль України" А. М. Лігун.

З боку Мінсоцполітики у зустрічі прийняли участь:

Дроздова Лідія Миколаївна – заступник міністра.

Подорожний Сергій Миколайович – директор Департаменту соціального захисту постраждалих від Чорнобильської катастрофи та інших категорій.

Шамбір Микола Іванович – директор департаменту пенсійного забезпечення та соціального захисту.

Клименко Анатолій Анатолійович – директор Департаменту фінансів та бухгалтерського обліку.

Ралько Наталія Олексіївна – директор Департаменту організації оздоровлення та санаторно-курортного лікування.

Кот Олександр Григорович – в. о. начальника відділу державних закупівель.

Як з’ясувалося в ході зустрічі, метою зустрічі було недопущення акції протесту, яку запланували провести громадські чорнобильські організації 16 жовтня у м. Києві біля будівлі Кабінету Міністрів України.

Також у ході зустрічі, з боку представників чорнобильських організацій були висловлені претензії щодо невиконання протоколу, підписаного між чорнобильськими організаціями та Мінсоцполітики 3 квітня 2013 року.

Вислухавши всі претензії і доводи представників чорнобильських організацій, учасники зустрічі зійшлися на необхідності проведення розширеної наради за участю представників Міністерства фінансів, яку запланували провести наступного тижня.


2 комментария:

  1. сколько можно водить кота за хвост по линии МЕБИУСА? что власти еще не понятно в требованиях чернобыльцев?решения Украинских судов, вплоть до Конституционного суда Украины и Европейского по правам человека НЕ ДОСТАТОЧНО???!!! Вам нужен суд Господен?!

    ОтветитьУдалить
  2. на ша песня хороша.начинай сначала.я советую всем посмотреть итоговое собрания луганчан.там все четко сказала нач.пф.что ниекаких задолженность нету по чернобольцам.и никтоничего не собирается выплачивать по внутренним судам.по всей нашей неньки.и по именем украины.и никто не видет никакого учета по задолженности.а ГЕЙ ВОЛЫ ЧЕГО ВЫ СТАЛЫ.

    ОтветитьУдалить