Євромайдану потрібна гаряча їжа та льодяники від кашлю


Штаб національного спротиву звернувся до небайдужих киян з проханням допомогти учасникам акції протесту у центрі столиці.

Станом на 21 грудня Євроммйдану потрібні готова гаряча їжа; бутербродна нарізка;  сир; хліб; консерви;  вода(!);  кава(!); чай;  печиво;  цукерки;  згущене молоко;  фрукти;  овочі, одноразовий посуд;  серветки та ножі для кухні.

Окрім того у списку необхідних речей - бензин А-95; дрова; військові намети; стеродур; теплий одяг (шапки, рукавиці, штани, взуття, термобілизна); електрообігрівачі; електрочайники; поповнення зв'язку; каремати; спальні мішки; каски;  скотч;  світильники з прищепкою;  лампочки на 60w; подовжувачі; будівельні мішки; пакети для сміття (240);   станки для бриття.

Також мітингарі потребують ліків - герпевір, імет, ібупрофен, корінетек, гівалекс, льодяники від горла та кашлю.

Як заявив комендант Будинку профспілок, у якому базується штаб народного спротиву, нардеп від "Свободи" Михайло Блавацький,наразі "виникає потреба в продуктах, теплих речах - кількість людей поступово збільшується".

Разом з  тим він розкритикував мерію Києва та правоохоронні органи за "повне беззаконня" у зв'язку з тим, що вони блокують підвезення до майдану Незалежності продуктів та дров.
У свою чергу комендант, нардеп-"ударівець" Сергій Аверченкозаявив, що комунальні служби здійснюють прибирання Хрещатика точково, відмовляючись прибирати майдан Незалежності. Вони також відмовляються вивозити сміття.

"Майдан нікуди не піде, доки не буде виконано вимоги присутніх тут людей", - заявив Аверченко.

ИСТОЧНИК:  

Комментариев нет:

Отправить комментарий