Звітно-виборча конференція громадської організації «Союз. Чорнобиль. Україна»

У залі райдержадміністрації відбулася  звітно-виборча конференція громадської організації «Союз. Чорнобиль. Україна» під головуванням її керівника В.М.Кондратенка, в роботі якої, окрім 45 делегатів були запрошені і брали участь голова райдержадміністрації В.Г.Губський, голова райради Л.Ю.Хвиль, керівники Пенсійного Фонду району, управління соціального захисту населення РДА та ЗМІ.

На прохання делегатів конференції голова райдержадміністрації В.Г.Губський виступив з короткою доповіддю щодо суспільно-політичної ситуації у державі. «Наша сила у нашій єдності!» - наголосив керманич району і з цим закликом погодились усі учасники зібрання.

Голова ГО «Союз. Чорнобиль. Україна» В.М.Кондратенко доповів конференції про роботу організації у звітному періоді. Після обговорення доповіді делегати одноголосно визнали роботу громадської організації задовільною.

Відбулося обрання нового керівництва районної громадської організації  «Союз. Чорнобиль. Україна». Головою було одноголосно обрано Л.М.Бикова,а також 10 членів ради організації. Конференція обрала склад ревізійної комісії та 3-х делегатів для участі у обласній конференції.

ИСТОЧНИК:  

Комментариев нет:

Отправить комментарий