Цього року виплати кременчуцьким чорнобильцям залишаться незмінними

Але виплата даної компенсації проводиться при наявності відповідного фінансування на зазначені цілі.

За інформацією управління праці та соціального захисту населення райвиконкому відповідно до Закону України „Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” громадянам, які належать до 1 та 2 категорії потерпілих, виплачується компенсація за пільгове забезпечення продуктами харчування.

Розмір даної компенсації визначається Міністерством соціальної політики України. Наказом Міністерства соціальної політики від 31 січня 2013 року №35 " Про встановлення розмірів грошової компенсації вартості продуктів харчування громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2013 рік" по Полтавській області дана компенсація була затверджена в розмірах: для 1 категорії – 308,00 грн., для 2 категорії – 154,00 грн. На сьогодні розміри не змінені.

До управління праці та соціального захисту населення надходять звернення щодо затримки в одержанні компенсації за пільгове забезпечення продуктами харчування. Враховуючи зазначене повідомляємо, що діючим законодавством не визначено термін виплати вищевказаної компенсації, повідомляє начальник управління праці та соціального захисту населення райвиконкому Людмила Ревега.

Комментариев нет:

Отправить комментарий