25 червня чорнобильці знову проводять акцію протесту!!!

Дорогі брати чорнобильці-ліквідатори і чорнобильці інших категорій!

До Вас звертаються організації  що проводили протестні акції!

Нас в черговий раз обманює Уряд на чолі з Яценюком, Денисової та її чиновниками Шамбіром, Подорожним та іншими.

І це на противагу домовленостям з першим віце-прем'єр міністром Віталієм Яремою, який за результатами наради з переговорною групою що складена з уповноважених представників організацій які проводили протестні акції в перебіг 2012-2014 років, дав доручення міністру Денисовій внести узгоджені пропозиції щодо поетапного підвищення розміру пенсійного забезпечення осіб постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи на Розгляд Уряду до 10 червня.

Розробити та подати на затвердження Кабінету Міністрів України проект постанови щодо зміни Постанови 1210 щодо поетапного введення розрахунку пенсій за ч. 4 ст. 54 ЗУ «Про статус та соціальний захист постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи», тобто по 6-8-10 мінімальних прожиткових мінімумів, відповідно 4 000грн.- для 3 групи. 4 500грн. - для 2 групи і 5 000грн. для 1 групи як перший етап.

Але чиновники Мінсоцполітики, на чолі з Денисовою, знехтували розпорядження вищого начальства і просаботували розпорядження і саботують і далі, користуючись надуманими причинами.

Багато хто з наших товаришів підтримали і брали активну участь у Майдані, привели до влади теперішнє керівництво Уряду, яке не бажає дослухатися до чорнобильців.

Воно бажає мати справу тільки з СЧУ, прогнилою і продажною організацією.

ВИХОДИМО Ж, ДРУЗІ, НА АКЦІЮ ПРОТЕСТУ 25 ЧЕРВНЯ І НАГАДАЄМО ЗНАХАБНІЛИМ УРЯДОВЦЯМ ПРО СОЦІАЛЬНУ СПРАВЕДЛИВІСТЬ 
ТА ІХ ОБІЦЯНКИ!

Збираємося о 10-й годині 25 червня 2014 року біля Кабінету Міністрів України і згодом з ходою до Адміністрації Президента України. 
Координатори акції :
Гайдак В.В. 095 683 75 16
Шевчук П. В. 063 875 74 45

ИСТОЧНИК:  Я чернобылец

4 комментария:

  1. Вперед заре навстречу, товарищи в борьбе! Картечь не забудьте захватить, а то всякое может быть.

    ОтветитьУдалить
  2. Винничане примут участие в акции!Мы не подведем ВАС!
    Все кто хочет ехать берите билеты заранее только так мы сможем прорвать это безразличие власти к нам ликвидаторам аварии и пострадавшим
    Ликвидатор

    ОтветитьУдалить
  3. после администрации Президента в больницы

    ОтветитьУдалить
  4. Друзья !
    Если Вы сможете из названия организации = "Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України»." = , а так - же из "чернобыльского" закона убрать одно единственное слово - "ИНВАЛИД" - то Вас станет - БОЛЬШЕ , а дела пойдут - ЛУЧШЕ !!!
    С УВАЖЕНИЕМ !
    "КАСКАДЁР".

    ОтветитьУдалить