Письмо читателя нашего блога

Доброго дня, Сергій Михайлович!

Мене звати Анна, я допомагаю Британському університету Лідс Метрополітан збирати матеріал для написання навчальної книги на тему "Спогади про Чорнобіль та велике бажання повернитуся на Батьківщину". Ця стаття допоможе світу дізнатися більше про трагедію та про долі людей. Також, ми прагнемо, щоб студенти міжнарожних університетів побачили різницю між досвідом туристів, які відвідують Чорнобільську зону та досвідом минулих жителів та працівників зони. 

На даний момент, багато людей сприймає Чорнобильську зону як гру або місце, де можна отримати адриналін, побачити мутантів та відчути себе в середині комп'ютерної гри. Ми прагнемо своїм дослідження показати, що зону також відвідують люди, які сумують за своїм життям на території, або повертаються туди, щоб згадати загиблих і жерт великої трагедії на Чорнобільскій АС. 

Звертаюсь до Вас з великим проханням поділитися контактами людей, які проживали в теперішній Чорнобільській зоні, або працювали там, і поверталися в зону відчуження після евакуації. 

Опитування проводиться по телефону (10-20 хв), або можна просто відповісти письмово на запитання.

Буду Вам дуже вдячна, якщо б Ви змогли допомогти мені в цьому питанні. 

Вважаю, що це дослідження допоможе світу більше дізнатися і зрозуміти, як ця трагедія вплинула на долі людей.

Дякую!

1 комментарий:

  1. В " Поручении кабинету министров" даны ответы на все проблемные вопросы. Нас никогда не финансировали в полном объёме Чернобыльской программы, а теперь вообще полная...

    ОтветитьУдалить