«Чорнобильці» отримали компенсацію

Держава перерахувала низку соціальних допомог для деяких пільгових категорій громадян. Зокрема, тих, хто постраждав від аварії на ЧАЕС.

У №10 газети «НПР» за 11 березня 2015 року в статті «У Ромнах «чорнобильці» оголосили безстрокову акцію голодування» йшла мова про те, що ліквідатори аварії протестували проти відмови влади виплачувати їм пільги та оголосили безстрокове голодування.

Нарешті конфлікт вичерпано та в результаті посадовці й «чорнобильці» все ж знайшли спільну мову. За інформацією обласного управління соціального захисту, в повному обсязі перераховано щомісячну компенсацію за пільгове забезпечення продуктами харчування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи І та ІІ категорій.

Дійсно, інформацію підтвердив і заступник міського голови Ігор Тетірко: «Всім «чорнобильцям» виплатили все, що вони вимагали. Таке рішення було прийнято на рівні області, а як буде далі – покаже час».

Голова роменської ГО «Інваліди Чорнобиля» Володимир Оніщенко розповів «поглядівцям»: «Виплати здійснено за січень, лютий та березень, а також, тим, хто прирівняний до учасника війни виплатили компенсацію й до Дня перемоги».

Отож, сподіваємося, що й надалі все буде добре.


1 комментарий:

  1. ВОТ НАПАСТЬ КУДА ПРОПАЛ ПРОЕКТ ПО ЭТАПНОМУ ВЫПЛАТЕ ПЕНСИЙ. ИЛИ ЭТО БЫЛА ОЧЕРЕДНАЯ ШУТКА. ТАК ПЕРВОЕ АПРЕЛЯ УЖЕ ПРОШЛО

    ОтветитьУдалить