Про акцію в Кіровограді 21.08.2015 року та про реакцію підконтрольних, напевно, владі ЗМІ

Враховуючи законодавчі ініціативи Уряду, які знайшли підтримку в Парламенті та схвалені й підписані Президентом України, враховуючи також, що ці ініціативи призвели до погіршення матеріального стану сімей постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, до фактично фізичного вимирання, через фінансову неможливість отримати повноцінну медичну допомогу, через зростання цін на товари і тарифи на комунальні послуги, через невиконання чинного українського законодавства та неможливість навіть у судових органах захистити свої конституційні, соціальні та пенсійні права, через невиконання рішень суду, які підписані ІМЕНЕМ УКРАЇНИ та набрали законної сили, через проведення політики, направленої на байдужість та забуття подвигу ГЕРОЇВ-ЛІКВІДАТОРІВ, 21 серпня 2015 року в місті Кіровограді розпочалася безстрокова акція, направлена на привернення уваги органів влади всіх рівнів до проблем чорнобильців.

Під час цієї безстрокової акції буде проводитись масова інформаційно-роз’яснювальна робота всіма дозволеними законодавством методами і засобами, щодо не підтримки на чергових виборах політичних партій “Народний фронт” і Блок Петра Порошенка та представників від цих партій. Для інших політичних партій, які будуть підтримувати антисоціальні закони це буде прикладом.

Чорнобильці за віком або за станом здоров’я (статистика сумна: з 2007 року по 2014 рік кількість чорнобильців зменшилась на 500 000 осіб ) не мають можливості  масово приймати участь у акціях, але прийти на вибори й викрислити відповідних кандидатів та партію вони ще здатні. Й розповісти друзям, знайомим про те, як Держава “піклується” про них. Кожен знайде приклади  такого “піклування”. Але громадян України, мені чомусь здається, довго вмовляти не прийдеться. Рівень життя простого українця цьому підтвердження.

Так от, 21 серпня 2015 року коли в місті почались офіційні заходи до Дня незалежності України (http://www.kr-rada.gov.ua ), під стінами Кіровоградської міської ради, ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС та дружини померлих ліквідаторів  розпочали акцію під гаслами “Герої-Ліквідатори та їх сім’ї приречені на знищення і забуття”, “Не всі Герої не вмирають”, “Героїв не буває вчорашніх або сьогоднішніх”, “Подвиг Героїв-Ліквідаторів назавжди”.

Багато було представників місцевих ЗМІ. Але не всі однаково висвітлили МЕТУ акції. Можливо не зрозуміли, а, можливо, не захотіли зрозуміти. Мені не відомо. Але вони оприлюднили інформацію. Інформація, не буває доброю чи поганою. Вона просто інформація. Але для мене стаття в місцевій Першій електронній газеті “У Кіровограді мітингують ліквідатори аварії на ЧАЕС” (http://persha.kr.ua/u-kirovogradi-mitinguyut-likvidatori-avarii-na-chaes-foto/ (21.08.2015 — 10:50) ) добрий вісник.

МИ НА ВІРНОМУ ШЛЯХУ, ВЛАДА ЗРОЗУМІЛА, ПРО МОЖЛИВИЙ РЕЗУЛЬТАТ..

На мою думку, автор статті навмисно, не правдиво, відобразив мету акції, та з посиланням на перехожу Олену  дивується «…На кого ці чорнобильці ображаються?…» та запитує : «На дітей, які вмирають за їхню свободу? Російського ярма їм захотілося чи за совєтами скучились?».

Але автор, напевно вже забув, що такі ж самі діти (солдати строкової служби) та приблизно рівні їм за віком військовозобов»язані, віддали своє життя чи здоров»я в 1986 році, захищаючи його самого, Україну, Европу, Світ. А щодо скуки за совєтами, совєтую (ми ж дійсно колись жили в стране совєтов) вивчити значення слів:«Русь», «Росія», «Великоросія», «Малоросія» і кого називали русичами або руськими (хоча б на цьому ресурсі  http://litopys.org.ua/pivtorak/pivt09.htm  чи ознайомитись з роботою Митрополита Іларіона (Огієнко) про походження термінів «Русь», «Росія», «Великоросія», «Малоросія»http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Ukralm_2012_10_6.pdf).
З приводу російського ярма хотілося б звернути увагу автора на інформацію, щодо направлення в Україну 100 000 емігрантів з Африки та Ближнього сходу.  (http://cont.ws/post/111485  Еврокомиссия: «Украина включена в список стран, обязанных принимать мигрантов из стран Африки и Ближнего востока»).

Я не проти любові до ближнього, але хотів би звернути увагу стосовно кількості евакуйованих сімей з чорнобильської зони (40 000 осіб) із зони АТО (60 000 осіб) з кількістю емігрантів (100 000 осіб), яких необхідно буде приютити та накормити. Тому, знову скористаюсь правом надати совєт, включіть здоровий глузд, не пишіть заказних статтей. Вам і Вашим дітям теж жити в цій країні. Хоча я можу помилитись. Успіхів Вам на творчій ниві.

А кіровоградські чорнобильці продовжать акцію 23 серпня 2015 року на площі Героїв Майдану о 9.00 год.

З відео акції можна ознайомитись тут  https://www.youtube.com/watch?v=KEtw-TgkRMA
 Чернобыльцы вышли к Кировоградскому горсовету  Тому, на мою думку, любовь до Героїв АТО та пам’ять про їхній Подвиг   (https://www.youtube.com/watch?v=n-lSdFbNrAc Речь Ивана Марковского на Мемориальном комлексе
https://www.youtube.com/watch?v=qWXOH7gwfIQ Сергей Кузьменко вручил государственные награды семьям погибших воинов АТО

https://www.youtube.com/watch?v=Ec4COzQdvu8 Тема дня 20.08.2015 В. Атаманчук) згасне в них як і пам’ять про Героїв-Ліквідаторів. Але ще бистріше.

Нами буде підготовлено відкрите Звернення до чорнобильців області, до мешканців міста та області, до громадських організацій та політичних партій, стосовно  не підтримки на чергових виборах політичних партій “Народний фронт” і Блок Петра Порошенка та представників від цих партій.

Це Звернення буде відкрите для підписання всіма небайдужими людьми.
Голова Кіровоградської ОГО
“Союз Чорнобиль України”
 О.Неділько

Комментариев нет:

Отправить комментарий