Всі на акцію протесту!!!



Всі на акцію протесту!!!

Всеукраїнський координаційний центр громадських чорнобильських організацій повідомляє, що 20 жовтня 2015 року, о 10.00 годині, по вулиці Грушевського в м. Києві, біля будівлі Кабінету Міністрів України, розпочинається безстрокова акція протесту з вимогами:

1. Внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2011 р. N 1210 "Про підвищення рівня соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо розмірів мінімальних пенсій для інвалідів, яким встановлено причинний зв'язок з інвалідністю з Чорнобильською катастрофою на рівні:

  - для І групи інвалідності – 10 мінімальних пенсій;
  - для ІІ групи інвалідності – 8 мінімальних пенсій;
  - для ІІІ групи інвалідності – 6 мінімальних пенсій;
  - для дітей-інвалідів - 3 мінімальних пенсії.

2. Внесення до Верховної Ради України законопроекту щодо відновлення статей 50 і 54 частини четвертої Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" в редакції від 1996 року. 

3. Виконання у повному обсязі Пенсійним фондом України рішень національних судів  в частині пенсійного забезпечення учасників ліквідації аварії на ЧАЕС та потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи. 

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь в даній акції.

Координатор акції 
Ковальчук Іван Дмитрович:
тел. (068) 127 65 09


7 комментариев:

  1. за честь за справедливость за свободу и мою жизнь

    ОтветитьУдалить
  2. Непонятно! Зачем поддерживать постановление,которое в любой момент можно отменить! Нужно требовать восстановление ст. 4 ст.54 и быстрее, потому что проект туманной постановы № 1477 уже в ВР, опять проспим, нужно быть на шаг вперед от власти, а мы все время отбиваемся и выпрашиваем у них свои законные пенсии !

    ОтветитьУдалить
  3. Акцию нужно проводить не во вторник а со среды когда КАБМИН заседает и когда пленарная неделя, тогда хоть есть надежда что нас могут услышать.

    ОтветитьУдалить
  4. ВІКТОР ПОЗНІК12 окт. 2015 г., 14:37:00

    ЗНОВУ ПШИК-ПАРТІЯ НАС РОЗВОДИТЬ....

    ОтветитьУдалить
  5. Ликвидатор 86 года15 окт. 2015 г., 18:08:00

    Требовать именно этого надо как написано 6,8,10 и по судам .......Всем удачи.

    ОтветитьУдалить
  6. Забудьте рішення судів Ахто не судився і відноситься до 1 категорії правільно востановити ст 54 п 4 6-8-10 Тим паче що Европейский суд це визнав ПОЛтАВА

    ОтветитьУдалить
  7. В онлайні багато чорнобильців а може всі договоримся на яке число нас до 3млн та бабахонем Питицію Президенту( як Вердера на прем*ера) а ми про 6-8-10 ААААА коллегии голоснем ПОЛтАВА

    ОтветитьУдалить