ВОЛОДИМИР ШАНДРА ЗУСТРІВСЯ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ЧОРНОБИЛЬЦІВ

Голова Київської облдержадміністрації Володимир Шандра провів засідання чергової конференції Київської обласної організації «Союз Чорнобиль України». Під час зустрічі обговорили найбільш актуальні питання, які турбували людей постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС.  

«Чорнобильська трагедія стала для українського народу страшним ударом. Відлуння цієї трагедії відчувають ще й до сьогодні наші земляки. Тому ми ніколи не повинні забувати про ті трагічні події, які в багатьох випадках кардинально змінили життя сотень тисяч людей», - зазначив Володимир Шандра.

Голова Київської ОДА також нагадав, що у наступному році виповнюється 30-та річниця від дня Чорнобильської трагедії. Тому необхідно подбати про те, щоб заходи належним чином були відзначені, а головне необхідно забезпечити належні умови соціального захисту для чорнобильців.

«Люди, які постраждали внаслідок Чорнобильської трагедії, в першу, чергу повинні мати належний рівень соціального захисту.  Задля цього ми, разом з вами, повинні конструктивно попрацювати над питаннями розробки цільових програм, які в подальшому будуть включені до обласного бюджету», - повідомив Володимир Шандра.

У рамках засідання учасники обрали 3 представників від обласної організації делегатами на звітно-виборчу конференцію Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль України», яка відбудеться у середині наступного місяця.

Також представники громадської організації чорнобильців під час зустрічі обговорили основні питання діяльності районних організацій та окреслили подальші плани роботи.


1 комментарий:

  1. ВІКТОР ПОЗНІК29 окт. 2015 г., 14:10:00

    НАРОД-БІЙТЕСЬ БОГА....НЕ РІЧНИЦЯ.А РОКОВИНИ.....ПОЯСНЮЙТЕ ЦЕ ЧИНОВНИКАМ.БИЙТЕ В ГОЛОВУ.ЯКЩО НЕ ДОХОДИТЬ...НЕ ЇЖТЕ ОДИН ОДНОГО.МИ МАЄМО БУТИ ВСІ РАЗОМ.ЗДОРОВ.Я ТА МИРУ ВСІМ ПОБРАТИМАМ.З БОГОМ.

    ОтветитьУдалить