Пенсії чорнобильців перераховують лише за рішенням суду

Заступник голови облдержадміністрації Віта Атаманчук провела засідання робочої групи з питань моніторингу питань, що порушуються громадянами, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Привід для позачергової зустрічі – розгляд "болючого" для чорнобильців питання стосовно виконання судових рішень в частині перерахунку та виплати пенсій громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи згідно з розрахунками управлінь Пенсійного фонду України.

Як повідомила заступник начальника головного управління Державної казначейської служби в області Лариса Муляренко, відповідно до Закону України "Про гарантії держави щодо виконання судових рішень" виконання рішень суду про стягнення коштів з боржника державного органу здійснюється Державною казначейською службою в межах відповідних бюджетних призначень шляхом списання коштів з рахунків боржника, а в разі відсутності в державного органу відповідних призначень – за рахунок коштів, передбачених за бюджетною програмою для забезпечення виконання рішень суду.


За словами заступника начальника головного управління Пенсійного фонду в області Олени Романченко, ті рішення судів, що надходять до органів Пенсійного фонду в частині перерахунку та виплати пенсій громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи виконуються в частині нарахування. На виконання судових рішень в частині виплат кошти не передбачені.

4 комментария:

  1. ВОТ ВАМ И ОТВЕТ.БУМАГА ВСЕ СТЕРПИТ.НА БУМАГЕ ОНИ нараховуют аА ДЕНЕГ НЕТ И НЕ БУДУТ ВЫПЛАЧИВАТЬ.

    ОтветитьУдалить
  2. ПУСТЬ З НАРАХОВАНЫХ ДЕНЕГ ПОГАШАЮТ КРЕДИТЫ У МЕНЯ ИХ ДВА.ПО ФАКТУ ОНИ НАЧИСЛЯЮТ НАМ. ДЕНЬГИ.

    ОтветитьУдалить
  3. В Кременчуге ходил в ПФ там ответили мы вам ничего не должны никаких задолжоностей нет.

    ОтветитьУдалить