Усі забули про них, чорнобильців

В редакцію газети “RIA-Козятин” звернувся чорнобилець, інвалід третьої групи Володимир Табашнюк Колишній старшина міліції, а зараз пенсіонер.

Усі забули про них, чорнобильц

Чоловік прийшов у газету шукати справедливості. Днями інвалід звернувся в Козятинську районну лікарню, щоб отримати направлення на комісію для переоформлення групи. Під кабінетом лікаря, який направляє на ВТЕК, була величезна черга. Коли чоловік попросив його пропустити, це викликало велике загальне обурення. Молоді люди високого зросту погрозливо відсторонили його від дверей кабінету.

Чорнобилець звернувся по допомогу до завідувачки поліклініки. Лікар зателефонувала до пані Ірини Володимирівни, щоб прийняла чоловіка без черги. Але дане прохання було проігнороване… чомусь.

— Я простояв у  черзі півтори години,—каже Володимир Олександрович зі слізьми на очах. — Для мене це дуже важко. Але найбільше викликає сум те, що чорнобильців забувають. Минуло всього 30 років від дня тієї жахливої аварії. Уявіть, на вокзалі не пускають безкоштовно в туалет, бо в мене лише третя група інвалідності. Я не хочу, щоб когось покарали за даний інцидент. Просто, щоб до чорнобильців ставилися справедливо…

Анна Бойко


2 комментария:

  1. ВІКТОР ПОЗНІК5 февр. 2016 г., 13:48:00

    НЕМАЄ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ-ТОМУ БАРДАК.ВИБАЧТЕ.ЗДОРОВ.Я ТА МИРУ ВСІМ.

    ОтветитьУдалить
  2. Позор общественной организации Союз чернобыль

    ОтветитьУдалить