Новий уряд Гройсмана починає свою роботу з брехні!

ВСЕУКРАЇНСЬКА   ГРОМАДСЬКА  ОРГАНІЗАЦІЯ ІНВАЛІДІВ  «СОЮЗ  ЧОРНОБИЛЬ  УКРАЇНИ»

27 квітня 2016 року №234
Прем’єр-міністру України
Гройсману В.Б.


Шановний Володимире Борисовичу!

25 квітня 2016 року о 20.00 годин на Урядовому порталі розміщена інформація «Прем’єр-міністр обговорив із представниками громадських чорнобильських організацій шляхи вирішення проблем соціального захисту чорнобильців», що містить недостовірні відомості.


У згаданій інформації зазначено, зокрема, що лідери всеукраїнських ‘ громадських чорнобильських організацій наче б то «погодилися із пропозицією Міністра соціальної політики України щодо необхідності розробки нового Закону про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи) і що «це стане першим кроком на шляху зміни підходів реалізації соціального захисту постраждали»).

Насправді жоден з лідерів громадських чорнобильських організацій, які брали участь у зустрічі з Прем’єр-міністром України, такої згоди не висловлював. Наша позиція викладена в Резолюції Всеукраїнської акції Солідарності чорнобильців за свої права, що відбулася 23 березня 2016 року. Це документ був переданий Вам особисто. Ми наполягаємо на тому, щоби невідкладно був прийнятий законопроект <<Про внесення змін до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи) щодо пенсійного забезпечення), підготовлений спільно з громадськими чорнобильськими організаціями, а також — щоби був відновлений рівень соціального захисту чорнобильців, що в антиконституційний спосіб зруйновано сумнозвісним Законом України №76-УШ від 28 грудня 2014 року. Такою є позиція всіх українських чорнобильців.

Зважаючи на це, вимагаємо спростувати недостовірну інформацію, розміщену на Урядовому порталі, і вжити заходів стосовно недопущення у подальшому дезінформації громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, а також виконати вимоги згаданої Резолюції акції Солідарності в частині, що стосується Кабінету Міністрів України.

З повагою,
за дорученням лідерів громадських
чорнобильських організацій
Президент ВГОІ
«Союз Чорнобиль України»                             Володимир ВОЙТОВ


4 комментария:

  1. Всі чомусь про зміни до Закону, а про бандитську постанову №1210, яка порушила не тільки Закон ай Конституцію, про це всі мовчать. На мій погляд, якраз треба починати з цйого, а далі по черзі.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Мы уже знаем как "по черзі". В 11-ом забрали, а в 12-ом что-то дали, но не то, что забрали, а меньше.

      Удалить
  2. Так это ж фишка-соль С Ч У!

    ОтветитьУдалить
  3. только полный идиот поедет для поднятия имиджа счу

    ОтветитьУдалить