Розкажи хто твої друзі і я скажу хто ти

Ті, з мовчазної згоди яких принижували ліквідаторів аварії на ЧАЕС словесними епітетами та бездіяли, якщо не активно сприяли при урізанні їхніх пільг, пенсій тощо, 11 квітня розповідатимуть про проблеми самих ліквідаторів.

Мова йде про те, що 11 квітня 2016 року, віце-президент ВГОІ "Союз Чорнобиль України" Володимир Яценко спілкуватиметься на "прямій лінії", яку організовує "Комсомольская правда в Украине", на тему: чого чекати чорнобильцям до 30-роковин Чорнобильської катастрофи.

Важко відповісти чи розраховує Володимир Яценко використати цю "пряму лінію" для чергової промивки мізків чорнобильцям, але "трусовозам", "шкурникам" і "мразям" випадає нагода поспілкуватися з людьми, на яких лежить пряма відповідальність за політику ВГОІ "Союз Чорнобиль України" та її посадових осіб за ці останні роки.

До докладного ознайомлення щодо "прямої лінії" з В.Яценко перейдіть по цьому посиланню, натиснувши на нього  http://kp.ua/press/5797-priamaia-lynyia-cheho-zhdat-chernobyltsam-k-30-letyui-chernobylskoi-katastrofy

http://kp.ua/press/5797-priamaia-lynyia-cheho-zhdat-chernobyltsam-k-30-letyui-chernobylskoi-katastrofy#sort=new&p=1


Комментариев нет:

Отправить комментарий