Міграційна служба поповнилася інформаційним сервісом

На сайті Міграційної служби з'явився сервіс, за допомогою якого можна переглянути інформацію про органи, що здійснюють реєстрацію місця проживання громадян по всій території України.

Нагадаємо, раніше реєстрацією місця проживання проводилася в паспортних столах. Після змін, прийнятих в цьому році, реєстрацію проводять виконавчі органи сільської, селищної або міської ради, сільський голова (в разі, якщо відповідно до закону виконавчий орган сільської ради не створено). Також, послуга реєстрації місця проживання громадян надається центрами надання адміністративних послуг. Загальна процедура і вимоги щодо переліку документів, необхідних для реєстрації, істотно не змінилися, повідомляють в прес-службі Державної міграційної служби.

Для того, щоб дізнатися адресу, необхідно зайти в розділ "Органи реєстрації місця проживання" на сайті Державної міграційної служби. Там необхідно вибрати спочатку область, а потім район або місто проживання, потім натиснути "відобразити елементи реєстрації" і тоді побачимо перелік всіх органів на обраній території з адресами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий