Загальні звітні збори Богодухівської районної громадської організації «Союз Чорнобиль Богодухівщини»

Дата проведення Загальних зборів,  3 грудня 2016 року, була призначена, не випадково, а приурочена Міжнародному дню інвалідів.

У приміщенні ЦДТЮ пройшли Загальні звітні збори Богодухівської районної громадської організації «Союз Чорнобиль Богодухівщини». Негода внесла свої корективи в роботу зборів. Ряд населених пунктів були обмежені в без перебійній роботі громадського транспорту, за таких обставин не всі бажаючі змогли взяти участь у роботі Вищого органу управління Організацією. Не зважаючи на ці обставини збори пройшли у  відповідності до вимог Статуту.

Заслухавши та обсудивши  звіт  за 2016 рік,  робота організації визнана — задовільною.  Головним не доопрацюванням залишається питанням об’єднання чорнобильців.

Намічені плани роботи на 2017 рік, з урахуванням прийнятих змін у Статуті організації в відповідності до вимог  законодавства. Детально розглянуті варіанти подальшої роботи організації за умови змін  господарській діяльності організації.

Одноголосно підтриманий проект  резолюції Загальних зборів щодо звернення про підтримку проекту змін до Постанови Кабінету Міністрів №1210 від 23.11.2011 року «Про підвищення рівня соціального   захисту громадян, які постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи».

 Секретар зборів  П.Б. Петренко.


2 комментария:

  1. правительство действует по принципу- сытый голодному не товарищ-мы вас в чернобиль не посылали

    ОтветитьУдалить
  2. ТАК ПРАВИЛЬНО СКАЗАНО .КТО ТУДА БАБ ПОСЫЛАЛ

    ОтветитьУдалить