Бідний Президент …

Вчора мені зателефонував голова СЧУ і запитав, скільки ми, Всеукраїнське об’єднання ветеранів Чорнобиля, виставимо людей 20 березня 2017 року на «Ходу пам’яті».

Так як наша організація не планувала на 20 березня ніяких заходів, то я йому так і відповів, бо не має ніякого сенсу саме в цей день, відривати чорнобильців від уже запланованих на честь 31 річниці заходів, і навіть, просто, від посадки городини, бо хто зна, як цей рік переживемо.

Тим більше, що за 8 днів такі речі не робляться …

Наразі Всеукраїнське об’єднання Ветеранів Чорнобиля, разом з іншими всеукраїнськими Чорнобильськими організаціями, планує проведення заходів, присвячених 9-ій річниці прийняття Конституційним Судом України Рішення від 22 травня 2008 року N 10-рп/2008 року, яким були поновлені права усіх чорнобильців, біля Конституційного Суду України.

Ці заходи доцільно провести саме в день прийняття цього рішення.

Але після цього я прочитав на сайті СЧУ інформаційне повідомлення.

В принципі, нічого іншого від наших «побратимів» з СЧУ я і не очікував, але це вже занадто. Публікую обидва їх же інформаційних повідомлення, нехай громада сама дасть відповідь, хто, м’яко кажучи, каже неправду.


Про засідання Центральної Ради ВГОІ
 «Союз Чорнобиль України».

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
про засідання Центральної Ради Всеукраїнської
громадської організації інвалідів
«Союз Чорнобиль України»

06 квітня 2017 року відбулося чергове засідання Центральної Ради Всеукраїнської громадської організації інвалідів  «Союз Чорнобиль України».  Розглянуті такі питання

1.     Про заходи до 31-х роковин Чорнобильської трагедії.

Прийнято,  зокрема,  рішення  щодо проведення  20  квітня  2017  року  у м. Києві «Ходи пам’яті», до участі у якій запросити Президента України, членів Уряду на чолі з Прем’єр-міністром України, народних депутатів України, представників міжнародних організацій.


Про скасування «Ходи Памяті» запланованої 
на 20.04.2017

ІНФОРМАЦІЙНЕ  ПОВІДОМЛЕННЯ

У зв’язку з тим, що Всеукраїнське об’єднання ветеранів Чорнобиля відмовилося від проведення запропонованої ним же акції «ХОДА ПАМ’ЯТІ» і його підтримали керівники інших громадських чорнобильських організацій, а саме: Всеукраїнська спілка ліквідаторів-інвалідів «Чорнобиль — 86» і Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Союз Чорнобильців-ліквідаторів», Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Союз Чорнобиль України» вимушена скасувати прийняте рішення Центральною Радою організації щодо підтримки вище зазначеної акції, яку планувалося провести 20 квітня 2017 року.

Заступник Голови ВГО
 «Всеукраїнське об`єднання ветеранів Чорнобиля»
Віктор Гайдак


Комментариев нет:

Отправить комментарий