Відкрите звернення до керівників чорнобильських організацій України всіх рівнів

25 травня 2017 року Харківська обласна рада на ХІ  сесії  VІI  скликання схвалила та прийняла  текст звернення до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України «Про звернення Харківської обласної ради до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо вирішення соціальних питань учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС»


     Звертаюсь до керівників чорнобильських організацій України всіх рівнів підтримати зазначене рішення Харківської обласної ради на своїх сесіях обласних, міських, та районних рад,  та направити аналогічні рішення  до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України.


     Пропоную також кожній чорнобильській організації звернутись до Народних депутатів, від Ваших регіонів, з проханням підтримати та прискорити розгляд проектів законів України  реєстр. № 6292 від  05.04.2017 «Про внесення змін до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» (щодо удосконалення окремих положень та відновлення справедливих соціальних гарантій громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи)» та реєстр. № 4442 від 14.04.2016 «Про внесення змін до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» щодо пенсійного забезпечення», передбачивши можливість об’єднання цих законопроектів у один, та забезпечити їх прийняття.

Шановні побратими-чорнобильці, закликаю Вас всіх!  

      Давайте об’єднаємо наші зусилля у відстоюванні соціальних прав та гарантій наданих нам — чорнобильцям Конституцією України!

     Окремо звертаюсь до наших лідерів чорнобильського руху  — Войтова В.В., Проскуріна В.С., Ширяєва Г.О., Ковальчука І.Д. з проханням довести справою свою єдність, прихильність та піклування до чорнобильців України, не на словах а на ділі!

Заступник голови
Харківської обласної організації ВООІ
«Союз Чорнобиль України»
ліквідатор наслідків аварії на ЧАЄС в 1986 року
Жигаєв В.О. 

1 комментарий:

  1. Суть обращения не нова! п.2 - это пост 1210 - увеличение пенсий максимальщиков( мало 10740), ну а минимальщики опять получат козу, которую водилы водят уже много лет! Исключите осучаснення макс. пенсий , и минимальщики все поддержат за принятие закона № 4442, А проект № 6292 опять накалывает минимальщиков, лишая их ГОСУДАРСТВЕННОЙ пенсии!!!

    ОтветитьУдалить