ЗАПРОШЕННЯ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ З'ЇЗД ЛІКВІДАТОРІВ ЧАЕС...


3 комментария:

  1. Звернення датовано 05.06.2017 року.Отже, з червня-місяця це звернення десь блукало і тільки в жовтні-місяці було його оприлюднено,Де блукало це звернення, в яких привладних кабінетах?Що можна три місяці вирішувати з цим зверненням? Всі ці незрозумілості дають підстави вважати, що це замовна акція по замовленню влади та ще із ніби-то запрошенням усіх перечислених осіб, які літом були зайняті бо були у відпустках та вирішували інші невідкладні проблеми.Мета-тягнути час і не задовільняти ті вимоги по чорнобильському законодавству, що було висунуто СЧУ.

    ОтветитьУдалить
  2. Це дійсно окозамилення в пользу влади . Чомусь ті казкові адвокати не попробують людям на чорнобильських сайтах пояснити , може їх пенсія буде більша , якщо перейдуть на пенсію за віком . В кого хоч яка зарплата є і ще трохи стажу , то напевне за другим законом при новім осучасненні щось мало би вийти .

    ОтветитьУдалить
  3. А почему в повестке дня нет вопроса об увеличении пенсии вдовам ликвидаторов.Согласно новой пенсионной реформы пенсии вдовам шахтеров увеличились на несколько тысяч.Моя пенсия по потере кормильца не пересматривалась с 2008 года.Я в шоке от такого отношения к нам вдовам.Мой муж был на аварии в мае 1986 года,инв 2 ,1 кат,смерть связана с заболеваниями ,полученными в результате работы по ликвидации аварии.Кто нас защитит?

    ОтветитьУдалить