Після багаточисельних звернень ...

Після багаточисельних колективних звернень відокремлених підрозділів ВГОІ  “Союз Чорнобиль України” Сумщини до Президента ВГОІ “Союз Чорнобиль України” Войтова Володимира Васильовича, щодо наведення порядку в Сумській обласній організації ВГОІ “Союз Чорнобиль України”,  ним було прийняте рішення про направлення до Сумської обласної організації ВГОІ “Союз Чорнобиль України” уповноважених представників в особі помічника Президента ВГОІ “Союз Чорнобиль України” Сокирка К.В. та голови ревізійної комісії ВГОІ “Союз Чорнобиль України” Позняка В.П. для перевірки фактів зловживання службовим становищем Демченка Г.Х., перевірки фактів щодо законності обрання на VII-й звітно-виборчій конференції Демченка Г.Х. – головою, щодо перевірки фактів грубих  порушень Статуту СОО ВГОІ «Союз Чорнобиль України», перевірки фактів щодо підбурювання членів Ради та заклики про вихід Сумської обласної організації ВГОІ « Союз Чорнобиль України» з ВГОІ « Союз Чорнобиль України». Про приїзд ревізійної комісії було попереджено листом на електронну адресу Сумської обласної організації ВГОІ “Союз Чорнобиль України”, про приїзд ревізійної комісії особисто в телефонній розмові попереджав Демченка, Президент ВГОІ “Союз Чорнобиль України” Войтов В.В. На всі попередження про приїзд ревізійної комісії Демченко відреагував своєбразно і закономірно сказавши, що він зараз у відпустці, та й взагалі його тут є кому перевіряти… На звернення до заступника голови Верхуші П.Г. щодо того щоб той прийняв ревізійну комісію і відкрив офіс за адресою м. Суми, вул. Горького 2, для перевірки документів Сумської обласної організації ВГОІ “Союз Чорнобиль України”, той відповів, що йому такої вказівки голова, тобто, Демченко не надавав.

І як не намагався Демченко не допустити перевірку,  все ж уповноваженні особи від ВГОІ « Союз Чорнобиль України» прибули до м. Суми,  8 серпня 2017 року.

За висновками комісії в ході перевірки з’ясувалися нові факти щодо діяльності Демченка Г.Х. Після звернення комісії до обласного управління юстиції виявилося, що після проведення VII-й звітно-виборчої конференції, ніхто ніяких документів про проведення та результати конференції до юстиції не подавав??? Цей очевидний факт засвідчував, що від 14 липня 2016 року Демченко Г.Х. є – нелегітимний голова!!!

Далі ще цікавіше, з’ясувалося,  що 19 листопада 2016 року була проведена позачергова XIII-та конференція Сумської обласної організації ВГОІ “Союз Чорнобиль України”, про яку ніхто не чув і не знав.

Зверніть увагу, що VII-ма звітно-виборча  конференція відбулася 14 липня 2016 року, а XIII-та позачергова конференція відбулася 19 листопада 2016 року, виходить, що за такий короткий відрізок часу у Сумській обласній організації ВГОІ “Союз Чорнобиль України” відбулося ще 6 конференцій, про які ніхто сном духом не знав!!!

Далі взагалі із жанру кримінальної хроніки, з’ясовується, що декілька підписів у протоколі неіснуючої  XIIIпозачергової конференції  підроблені, чому підтвердженням є – відкрите кримінальне провадження від 24.10.2017 року по ст. 358 ч.1 КК України, № 120172040004040. Всі інші члени Ради які підтвердили, що в протоколі дійсно їх підписи, заявляють, що вони не знали, що проводилася XIII-та позачергова конференція, а підписи вони ставили не під протоколом, а в аркуші де стояли їх призвіща про те, що вони приїхали на засідання Сумської обласної організації, який  їм на підпис подавав заступник голови Верхуша П.Г.

Далі комісією було з’ясовано, що голову ревізійної комісії Сумської обласної організації ВГОІ “Союз Чорнобиль України” Сидоренка Л.І., який був обраний на тій же VII-й звітно-виборчій конференції, Демченко Г.Х. самовільно без рішення Ради або конференції усунув від виконання обов’язків, чим вкотре вже підтвердив, що VII-ма звітно-виборча  конференція є нелегітимною!!!

Вже вкотре знову пролунав заклик від Демченка про розвал ВГОІ “Союз Чорнобиль України” у зверненні яке було опубліковано на тому ж таки  сепаратистському сайті “ Мы Чернобыльцы”…

« Шановнi колеги, побратими, члени нашого «Союзу», невже Вас влаштовує таке  становище? Чи може варто закрити ВГОI «СЧУ», досить гвалтувань».

Задум цієї нечестивої людини зрозумілий усім без винятку бо сам Демченко це є скрита форма сепаратизму в Україні!!! 

Хіба після таких закликів ще в когось виникає питання щодо законності позбавлення членства в ВГОІ “Союз Чорнобиль України” Демченка???????.

Александр Шумицкий

Комментариев нет:

Отправить комментарий