Війскові пенсіонери під Дніпропетровською обладміністрацією

В підтримку пікету у Київі військові пенсіонери Дніпропетровської області прийняли звернення



З В Е Р Н Е Н Н Я


До Президента України, Верховного
Головнокомандувача ЗСУ Порошенко П.О.
До Прем’єр – Міністра України Гройсмана В.Б.
До Голови Верховної Ради України Парубія А.В.
До Міністра соціальної політики України Реви А.О.

Ми, ветерани ЗСУ, МВС, МНС та СБУ Дніпропетровської області, звертаємось до Вас з ВИМОГАМИ у вирішенні найбільш болючих проблем, а саме:

1. Невідкладного скасування постанови Кабінету Міністрів Українивід 27 грудня 2017 року №1052 “Про внесеннязміни до пункту 10 постанови Кабінету Міністрів Українивід 30 серпня 2017 р. № 704ˮ і з 1 січня 2018 року здійснення перерахунку раніше призначених пенсій особам, звільненим з військової служби, та деяким іншим особам, на умовах діючого Закону України "Про пенсійне забезпеченняосіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб" - №2262 - XII, та інших чинних нормативно – правових актів.

2. Перерахування раніше призначених пенсій пенсіонерам органів внутрішніх справ з 1 січня 2016 року згідно з постановою Кабінету Міністрів Українивід 11 листопада 2015 року №988 та інших нормативно – правових актів.

3. Зобов'язання керівників центральних органів виконавчої влади сектора безпеки і оборони невідкладно розробити і затвердити накази про порядок виплати грошового забезпечення військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу, визначення посадових окладів, окладів за військовим (спеціальним) званням, щомісячних (підвищення посадового окладу, надбавки, доплати, винагороди, які мають постійний характер, премії) та одноразових додаткових видів грошового забезпечення.

4. Зупинити прихованувід захисниківУкраїни і українського товариства діяльності Кабінету Міністрів України щодо розробки законопроекту про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо перерахунку пенсій військовослужбовців з урахуванням оновленого грошового забезпечення.

5. Внести зміни у Закон Українивід 07 грудня 2017 року № 2246-VIII «ПРО Державний бюджет України на 2018 рік» з наступнихпитань:
- Передбачити фінансування для виплати перерахованих пенсій військовим пенсіонерам та деяким іншим особам;
- Передбачити суттєве збільшення фінансування для забезпечення житлом діючих, звільнених військовослужбовців, учасників АТО і членів їх сімей;

Ми не вимагаємо для себе додаткових пільг – поверніть нам те, що ми заслужили за довгі роки служби щодо захисту Вітчизни і правопорядку в країні. Поверніть престиж професії «захисникВітчизни» і гордість за людей у погонах. Обдуривши військових пенсіонерів, ми втратимо армію, так як найбільш підготовлені і кваліфіковані фахівці, не бачачи перспектив на майбутнє, будуть йти в інші структури, не продовживши контракт.

Звернення прийняте на мітингу ветеранів ЗСУ, МВС, МНС, СБУ Дніпропетровської області..

4 комментария:

  1. АДМИНИСТРАТОРУ. На сайте "Мы чернобыльцы" в последнее время можно читать информацию о ком угодно только не о чернобыльцах... У ветеранов ЗСУ, МВС, МНС, СБУ и военных пенсионеров нет своего сайта???

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Звернення до чорнобильців України

      Керівникам обласних, міських, селищних осередків ВООІ «Союз Чорнобиль України», Всеукраїнської організації ветеранів Чорнобиля, Всеукраїнської Спілки ліквідаторів-інвалідів «Чорнобиль-86», інших громадських чорнобильських організацій України.

      Харківська обласна організація ВООІ «Союз Чорнобиль України», Харківська міська громадська організація «Союз Чорнобиль», закликають Вас підтримати колективне звернення (ДОДАЄТЬСЯ) керівників (представників) ВГО (МГО) ветеранів війни, учасників бойових дій, антитерористичної операції, ветеранів військової служби та правоохоронних органів до депутатів Верховної Ради України ВЕТЕРАНСЬКИХ ГРОМАДСЬКИХ ОБ’ЄДНАНЬ УКРАЇНИ» та закликати чорнобильців Ваших організацій вийти, на чолі з Вами на мітинг 17.01.2018 року об 11-00 години до будівлі Верховної Ради України у м. Києві та біля будівель Обласних Державних адміністрацій і Обласних рад.

      Серед нас, учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЄС більше половини мають статут Ветеранів збройних сил, органів МВС та інших силових структур, які мають право на пенсійне забезпечення для військовослужбовців.

      Тільки разом, єдиним фронтом ми зможемо заставити владу виконувати Конституція України та чинні ЗАКОНИ щодо захисту прав людини та її основоположних свобод!

      Закликаємо керівників чорнобильських організацій на своїх сайтах розповсюдити цю інформацію для більшого ознайомлення громадськості України.

      Тому тільки разом ми доб’ємося перемоги в питаннях захисту наших Конститиційних прав.

      17 січня 2018 року всі ті, хто не на словах а на ділі хочуть показати свою громадську позицію, зобов’язані вийти до своїх обласних, міських, сільських керівників та потребувати від них, щоб ті люди, яких ми вибрали своїми представниками в органах влади надати нам відповіді на запитання, вказані в ЗВЕРНЕННІ.

      Голова Харківської обласної організації
      ВООІ «Союз Чорнобиль України»
      А.І. Вінник

      Голова Харківська міська громадська організація
      «Союз Чорнобиль»
      А.О. Губарєв

      https://luganskie-chernobilci.blogspot.com/2018/01/blog-post_15.html#more

      Удалить
  2. а зачем писать всякую ерунду что не касается чернобыльцов .нам это не интересно что военным добавят пенсии а ликвидаторам дулю с маком. всем пенсии добавили только чернобыльцам дуляку под саму носяку

    ОтветитьУдалить
  3. ЭТО НЕ ЕРУНДА, ДАВНО НУЖНО ВСЕМ ОБЪЕДИНИТЬСЯ,Я ПОДЧЁРКИВАЮ, ВСЕМ, ПЕНСИОНЕРАМ РАЗНЫХ СЛУЖБ, ВЕТЕРАНАМ...И.Т.Д...А НЕ ПОЖИДАТЬ ПОКА КТО-ТО ЧТО-ТО СДЕЛАЕТ....

    ОтветитьУдалить