Верховна Рада для Ликвидаторов к 32-й годовщине Аварии на ЧАЭС

А чому рада?
Та тому що ні дума!

87 комментариев:

  1. Поіменне голосування про розгляд за скороченою процедурою проектів законів про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо пенсійного забезпечення (№4442, №4442-1) 

    Фракція Політичної партії "Опозиційний блок"
    Кількість депутатів - 43
    За - 0 Проти - 8 Утрималися - 4 Не голосували - 25 Відсутні — 6

    Група "Партія "Відродження"
    Кількість депутатів - 24
    За - 10 Проти - 0 Утрималися - 2 Не голосували - 10 Відсутні — 2

    Фракція Радикальної партії Олега Ляшка
    Кількість депутатів - 21
    За - 0 Проти - 0 Утрималися - 3 Не голосували - 12 Відсутні — 6

    Група "Воля народу"
    Кількість депутатів - 19
    За - 4 Проти - 0 Утрималися - 0 Не голосували - 13 Відсутні - 2

    Может быть Ковальчук прокоментирует ?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. это не верные сведения.не вводите людей в оману.....

      Удалить
    2. И где тот негодяй который вводит в заблуждение?
      А как же енто?
      http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=18022

      Удалить
    3. Законопроект завалили бпп,народный фронт и воля народа...это анониму18.24

      Удалить
    4. Уважаемый ликвидатор,а почему я должен верить Вам,а не официальным данным с официального сайта ВРУ?

      Удалить
  2. Як не соромно цим можновладцям.В вас нема ні честі.ні совісті.ні гідності.А деж ті гроші на які ви планували піднімати пенсіі чорнобильцям?????Парубій і Геращенко зробили все,щоб завалити цей законопроект.Міністерство фінансів проти,уряд проти.Так зберіть і розстріляйте нас всіх бо жити так ми вже невзмозі.Скажіть.шановні.чим ми завинили перед Державою?????

    ОтветитьУдалить
  3. Поіменне голосування про розгляд за скороченою процедурою проектів законів про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо пенсійного забезпечення (№4442, №4442-1) 
    19.04.2018 16:34 
    За:110 Проти:10 Утрималися:56 Не голосували:166 Всього:342
    Рішення не прийнято

    http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=18022

    ОтветитьУдалить
  4. де ви бачите державу

    ОтветитьУдалить
  5. Бажаю геращенко та парубію щоб Госпродь Бог дав всі чорнобильські болячки.Прізвища їх пишу з маленької букви бо назвати людьми їх не можна,Життя коротке для всих в яму всі йдуть без мішків з грошима.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. И не только им,а и их детям болячки наших детей,слезы наших детей и все что пережили наши дети...

      Удалить
  6. А ХТО ЖДАВ ЩОС ПУТЬОВОГО ОТ НАШОЇ ЗРАДИ.

    ОтветитьУдалить
  7. Бажаю дітям геращенко всіх хвороб які мають чернобольці буддь проклята до сьмого покоління і попробуйте видалить .

    ОтветитьУдалить
  8. Хто мені дасть відповідь? що тепер ? знову кому живому рік чекати? чи є якась надія хоть на щось?

    ОтветитьУдалить
  9. Можна сказать только одно:всем, кто голосовал низкий поклон,а тем, кто этого не сделали , только ЯБог судья, а он все знает и видит.

    ОтветитьУдалить
  10. Гусь -свинье не товарищ!Бог им СУДЬЯ!!!

    ОтветитьУдалить
  11. им плевать изначально...

    ОтветитьУдалить
  12. одно выносить надо на вилах .другого пути нету .а что вы ждали пенсии 10 тысяч

    ОтветитьУдалить
  13. и не ждите никто вам нечего не добавит ни какой пенсии .вы что думали всем пенсии одинаково ликвидаторам героям и тем что в носи долбали за зоной и тем кто вобще ничего не делал при ликвидации на чаэс а пенсии одинаковые этого некогда не будит

    ОтветитьУдалить
  14. вихід позови по ст59 п.3 і постанова 851!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Все вірно. Тільки позови по ст.59 п.3. Але ж, як розяснують фахівці та бачимо з рішень судів, такі позови можуть подавати виключно ліквідатори аварії які під час ліквідації перебували на дійсній строковій службі. Читайте уважно Закон та Постанову. Дайте їх прочитати фахівцям. Зверніться для тулмачення до КС. Як так можно? Один ідіот протягом півроку вводить в оману тисячи ліквідаторів і всі на це ведуться. Краще зайнялися би справжніми справами. Як можно доказувати в суді те чого не було? Ну не може партізан, відслуживший срокову службу за довго до аварії вважатися таким, що і у 1986-1990 рр. знову перебував на дійсній строковій службі. Поміркуйте над різницею між "мобілізованими" та "призваними на збори".

      Удалить
    2. почитай закон умнику!2262 стаття 3 п.Г. от і поміркуй! особи які мають право на пенсію НА РІВНІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯМИ СТРОКОВОЇ СЛУЖБИ! ХЛОПЦІ НЕСЛУХАЙТЕ ЦЬОГО ТРОЛЯ РЕВИ! СУДИ, ТАК Є ЩО І ВІДМОВЛЯЮТЬ АЛЕЖ І ВИЗНАЮТЬ ПРАВО ПАРТИ ЗАН НА ПЕНСІЮ ПО СТ.59 П.3

      Удалить
    3. Аноніму-і що ми бачимо з рішень судів?Ти ,що самий розумний тут.
      Всі позови військовозобов'язаних,призвані на військові збори задоволенні.
      Бо вони мають рівні права з строковиками.І в мінсоцпооітиці про це добре знають,Шамбір сам сказав про це,що ця міна ,ще рване.

      Удалить
    4. 20 апр. 2018 г., 6:29:00.есл вы такой умник !то знаючи законы человек может пользоватся только одним из законов.и то что вы пишете по поводу 2262 правильно -но это касатся только 2262 а не 796(это уже другой закон и в нем уже нету трактовки кто относится к солдатам срочной службы.так что если вы хотите получать как солдат срочник -получайте по 2262.если хотите по ст.59 закона 796 то я думаю у вас ничего неполучится.плачевно но как то так.

      Удалить
    5. Аноніму-ст11 Закону 2262-12.
      "Пенсіі особам,які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.
      Умови норми і порядок пенсійного забезпечення військовослужбовців, осіб,які мають право на пенсію за цим законом,які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи визначається Законом України"Про статус і соціальний захист громадян які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" і цим законом".

      Удалить
    6. Якщо визначаеш статус за Законом 2262 то і підрахуй який розмір пенсії буде за цим же Законом 2262. До чого ж тут Закон 796. Треба обирати яким законом користуватися. Я вже тут писав, що це в Росії призначають пенсії по декількам законам одразу. По старості+по інвалідності+військова травма+... У нас же пенсії призначають по одному закону за вибором пенсіонера. Ось і треба обирати чи закон 2262, чи закон 796. Ну нема у нас такої норми закона, щоб призначали пенсії відразу з усіх законів. Правильно тут писали Семенчуку - ти ще закон про народних депутатів переглянь. Там теж непогані пенсії - подавай позов, що теж такі пенсії хочеш.

      Удалить
  15. http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=18022
    все нафуй. Я иду в запой

    ОтветитьУдалить
  16. оіменне голосування про повернення на доопрацювання суб'єктам права законодавчої ініціативи проектів законів про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо пенсійного забезпечення (№4442, №4442-1)
    19.04.2018 17:43
    За:203 Проти:1 Утрималися:5 Не голосували:110 Всього:319
    Рішення не прийнято
    - Вибрати зі списку

    Зберегти в форматі RTF
    Версія для друку
    Фракція ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА"
    Кількість депутатів: 136
    За:59 Проти:0 Утрималися:4 Не голосували:42 Відсутні:31

    Агафонова Н.В. ВідсутняАлєксєєв С.О. ВідсутнійАндрієвський Д.Й. ВідсутнійАнтонищак А.Ф. ЗаАрешонков В.Ю. ЗаАр’єв В.І. ВідсутнійАртюшенко І.А. Не голосувавБакуменко О.Б. ВідсутнійБарна О.С. ЗаБерезенко С.І. Не голосувавБєлькова О.В. ВідсутняБілозір О.В. ЗаБілоцерковець Д.О. ВідсутнійБогомолець О.В. ЗаБрензович В.І. ВідсутнійБригинець О.М. Не голосувавБуглак Ю.О. УтримавсяВадатурський А.О. ЗаВалентиров С.В. ЗаВелікін О.М. Не голосувавВінник І.Ю. Не голосувавГерасимов А.В. ВідсутнійГолубов Д.І. ВідсутнійГончаренко О.О. Не голосувавГорват Р.І. Не голосувавГрановський О.М. Не голосувавГринів І.О. ВідсутнійГудзенко В.І. ЗаДавиденко В.М. ЗаДемчак Р.Є. ЗаДенисенко В.І. Не голосувавДехтярчук О.В. ЗаДжемілєв М. . ВідсутнійДмитренко О.М. ЗаДовбенко М.В. Не голосувавДомбровський О.Г. Не голосувавДубневич Б.В. Не голосувавДубневич Я.В. Не голосувавЄвлахов А.С. ЗаЄфімов М.В. ЗаЖолобецький О.О. ВідсутнійЗаболотний Г.М. ЗаЗагорій Г.В. ВідсутнійЗаліщук С.П. Не голосувалаЗварич Р.М. Не голосувавІонова М.М. ВідсутняІщейкін К.Є. ЗаІщенко В.О. ЗаКаплін С.М. ЗаКарпунцов В.В. ЗаКіт А.Б. ЗаКнязевич Р.П. ЗаКобцев М.В. Не голосувавКозаченко Л.П. ЗаКозир Б.Ю. ЗаКононенко І.В. ВідсутнійКорнацький А.О. Не голосувавКороль В.М. Не голосувавКривохатько В.В. ЗаКудлаєнко С.В. ВідсутнійКузьменко А.І. Не голосувавКуліченко І.І. ЗаКуніцин С.В. ЗаКурило В.С. ЗаКурячий М.П. ЗаКучер М.І. ЗаЛаврик М.І. ЗаЛесюк Я.В. ВідсутнійЛещенко С.А. ВідсутнійЛівік О.П. Не голосувавЛопушанський А.Я. ВідсутнійЛубінець Д.В. ЗаЛуценко І.С. Не голосувалаЛюшняк М.В. ЗаМакар’ян Д.Б. Не голосувавМакедон Ю.М. ЗаМамчур Ю.В. ВідсутнійМатвієнко А.С. Не голосувавМатіос М.В. ВідсутняМатузко О.О. ЗаМацола Р.М. ЗаМельник С.І. Не голосувавМельниченко В.В. ВідсутнійМельничук І.І. Не голосувавМушак О.П. Не голосувавНайєм М. . Не голосувавНегой Ф.Ф. ВідсутнійНедава О.А. Не голосувавНемировський А.В. ЗаНестеренко В.Г. ЗаНовак Н.В. Не голосувалаОнуфрик Б.С. ЗаПавелко А.В. Не голосувавПаламарчук М.П. ЗаПалатний А.Л. Не голосувавПинзеник В.М. УтримавсяПобер І.М. ВідсутнійПорошенко О.П. Не голосувавПродан О.П. ЗаРевега О.В. ЗаРибак І.П. ЗаРичкова Т.Б. Не голосувалаРізаненко П.О. ЗаРоманюк Р.С. УтримавсяРудик С.Я. ЗаСабашук П.П. ВідсутнійСаврасов М.В. Не голосувавСеврюков В.В. ЗаСоловей Ю.І. ЗаСольвар Р.М. ЗаСпіваковський О.В. ЗаСпориш І.Д. ЗаСугоняко О.Л. Не голосувавСуслова І.М. ВідсутняТіміш Г.І. ЗаТкачук Г.В. ЗаТретьяков О.Ю. Не голосувавТригубенко С.М. ВідсутнійУрбанський О.І. ЗаУсов К.Г. ВідсутнійФріз І.В. Не голосувалаФролов М.О. ЗаХлань С.В. Не голосувавЧекіта Г.Л. ЗаЧепинога В.М. ВідсутнійЧервакова О.В. ЗаЧерненко О.М. Не голосувавЧубаров Р.А. ЗаШверк Г.А. УтримавсяШинькович А.В. Не голосувавЮжаніна Н.П. Не голосувалаЮрик Т.З. Не голосувавЮринець О.В. ВідсутняЮрчишин П.В. ЗаЯніцький В.П. ЗаЯриніч К.В. За

    ОтветитьУдалить
  17. Фракція Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ"
    Кількість депутатів: 81
    За:36 Проти:1 Утрималися:0 Не голосували:25 Відсутні:19

    Алексєєв І.С. ВідсутнійБабенко В.Б. Не голосувавБабій Ю.Ю. Не голосувавБендюженко Ф.В. ВідсутнійБереза Ю.М. ЗаБойко О.П. ЗаБондар М.Л. ЗаБриченко І.В. Не голосувавБурбак М.Ю. ВідсутнійВасюник І.В. ЗаВеличкович М.Р. ЗаВисоцький С.В. ЗаВознюк Ю.В. ЗаВойцеховська С.М. ВідсутняГаврилюк М.В. ВідсутнійГеращенко А.Ю. ВідсутнійГорбунов О.В. Не голосувавГузь І.В. ЗаДанілін В.Ю. ЗаДейдей Є.С. ЗаДзензерський Д.В. ВідсутнійДзюблик П.В. ЗаДирів А.Б. ВідсутнійДонець Т.А. Не голосувалаДраюк С.Є. ЗаДроздик О.В. Не голосувавЄдаков Я.Ю. Не голосувавЄленський В.Є. ЗаЄмець Л.О. ЗаЄфремова І.О. ЗаЗаставний Р.Й. Не голосувавІванчук А.В. Не голосувавКадикало М.О. Не голосувавКацер-Бучковська Н.В. ВідсутняКірш О.В. ЗаКняжицький М.Л. ВідсутнійКодола О.М. ЗаКолганова О.В. Не голосувалаКорчик В.А. ЗаКотвіцький І.О. ЗаКремінь Т.Д. ЗаКривенко В.В. ЗаКривошея Г.Г. ЗаКришин О.Ю. ЗаКсенжук О.С. Не голосувавЛапін І.О. ЗаЛевус А.М. ВідсутнійЛедовських О.В. ЗаЛогвинський Г.В. Не голосувавЛук’янчук Р.В. ВідсутнійЛунченко В.В. ВідсутнійМасоріна О.С. ВідсутняМатейченко К.В. Не голосувавМедуниця О.В. ПротиМепарішвілі Х.Н. Не голосувавПашинський С.В. ВідсутнійПинзеник П.В. Не голосувавПідберезняк В.І. Не голосувавПобочіх М.О. ЗаПоляков М.А. Не голосувавПомазанов А.В. Не голосувавПрисяжнюк О.А. ВідсутнійРека А.О. ЗаРомановський О.В. ЗаРоманюк В.М. Не голосувавСавчук Ю.П. ВідсутнійСидорчук В.В. ВідсутнійСоляр В.М. ЗаСочка О.О. Не голосувавСташук В.Ф. ЗаСтеценко Д.О. Не голосувавСюмар В.П. Не голосувалаТетерук А.А. ЗаТимошенко Ю.В. ЗаТимчук Д.Б. ВідсутнійУнгурян П.Я. ЗаФаєрмарк С.О. ЗаФедорук М.Т. ЗаХміль М.М. ЗаЧорновол Т.М. Не голосувалаШкварилюк В.В. Не голосував
    Позафракційні
    Кількість депутатів: 54
    За:25 Проти:0 Утрималися:1 Не голосували:13 Відсутні:15

    Балога В.І. ЗаБалога І.І. Не голосувавБалога П.І. Не голосувавБатенко Т.І. ЗаБезбах Я.Я. ЗаБереза Б.Ю. ЗаБілецький А.Є. ЗаБублик Ю.В. ЗаВеселова Н.В. ЗаГеращенко І.В. ЗаГерега О.В. Не голосувавГоловко М.Й. ЗаГолуб В.В. ЗаГопко Г.М. ВідсутняДенисенко А.П. ЗаДенисенко А.С. ВідсутнійДерев’янко Ю.Б. ВідсутнійДеркач А.Л. Не голосувавДідич В.В. ЗаДобродомов Д.Є. ЗаДубінін О.І. ЗаЄднак О.В. УтримавсяЖеваго К.В. Не голосувавІллєнко А.Ю. ЗаКишкар П.М. ВідсутнійКлюєв С.П. ВідсутнійКонстанкевич І.М. Не голосувалаКонстантіновський В.Л. ВідсутнійКривенко В.М. ЗаКупрій В.М. Не голосувавЛевченко Ю.В. ЗаЛитвин В.М. Не голосувавМарченко О.О. ЗаМатвійчук Е.Л. ВідсутнійМатківський Б.М. ЗаМельничук С.П. ЗаМіщенко С.Г. ВідсутнійМураєв Є.В. ВідсутнійМусій О.С. Не голосувавНичипоренко В.М. ЗаОнищенко О.Р. ВідсутнійОсуховський О.І. ВідсутнійПарасюк В.З. ВідсутнійПарубій А.В. ЗаПетренко О.М. ЗаПташник В.Ю. ВідсутняРозенблат Б.С. ЗаСавченко Н.В. ВідсутняСироїд О.І. Не голосувалаТарута С.О. ЗаЧумак В.В. Не голосувавШевченко В.Л. Не голосувавШевченко О.Л. Не голосувавЯрош Д.А. Відсутній

    ОтветитьУдалить
  18. Фракція Політичної партії "Опозиційний блок"
    Кількість депутатів: 43
    За:31 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:7 Відсутні:5

    Бакулін Є.М. ВідсутнійБалицький Є.В. ЗаБахтеєва Т.Д. ЗаБілий О.П. ЗаБойко Ю.А. ЗаВілкул О.Ю. ЗаВоропаєв Ю.М. ЗаГальченко А.В. ЗаГусак В.Г. ЗаДобкін Д.М. Не голосувавДобкін М.М. Не голосувавДолженков О.В. Не голосувавДунаєв С.В. ЗаЗвягільський Ю.Л. ВідсутнійІоффе Ю.Я. ЗаКівалов С.В. ЗаКісельов А.М. ЗаКозак Т.Р. Не голосувавКолєсніков Д.В. ЗаКоролевська Н.Ю. ЗаЛарін С.М. ЗаЛьовочкін С.В. ВідсутнійЛьовочкіна Ю.В. Не голосувалаМартовицький А.В. ЗаМатвієнков С.А. Не голосувавМирний І.М. ЗаМірошниченко Ю.Р. ЗаМороко Ю.М. ЗаНечаєв О.І. ЗаНімченко В.І. ЗаНовинський В.В. ЗаОмельянович Д.С. ВідсутнійПавленко Ю.О. ЗаПавлов К.Ю. ЗаПапієв М.М. ЗаРабінович В.З. ВідсутнійСажко С.М. ЗаСкорик М.Л. ЗаСолод Ю.В. ЗаШенцев Д.О. ЗаШпенов Д.Ю. ЗаШурма І.М. ЗаШуфрич Н.І. Не голосував
    Фракція Політичної партії "Об’єднання "САМОПОМІЧ"
    Кількість депутатів: 25
    За:14 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:3 Відсутні:8

    Бабак А.В. ВідсутняБерезюк О.Р. ВідсутнійВойціцька В.М. ВідсутняДанченко О.І. ЗаДіденко І.А. Не голосувавЖуржій А.В. ВідсутнійЗубач Л.Л. ВідсутнійКіраль С.І. ЗаКостенко П.П. ЗаЛаврик О.В. ЗаМаркевич Я.В. ЗаМірошніченко І.В. ЗаОпанасенко О.В. ЗаОстрікова Т.Г. ЗаПастух Т.Т. ЗаПідлісецький Л.Т. Не голосувавПодоляк І.І. ЗаРоманова А.А. ЗаСеменуха Р.С. ЗаСеменченко С.І. ВідсутнійСидорович Р.М. ЗаСисоєнко І.В. ВідсутняСкрипник О.О. Не голосувавСоболєв Є.В. ЗаСотник О.С. Відсутня
    Група "Партія "Відродження"
    Кількість депутатів: 24
    За:7 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:7 Відсутні:10

    Барвіненко В.Д. ВідсутнійБіловол О.М. ЗаБобов Г.Б. ВідсутнійБондар В.В. Не голосувавГєллєр Є.Б. Не голосувавГуляєв В.О. ЗаЗубик В.В. Не голосувавІльюк А.О. Не голосувавКацуба В.М. ВідсутнійКіссе А.І. ВідсутнійКлімов Л.М. ВідсутнійКулініч О.І. ЗаЛаньо М.І. ВідсутнійМисик В.Ю. ЗаОстапчук В.М. ЗаПисаренко В.В. ВідсутнійПресман О.С. ВідсутнійРазвадовський В.Й. ЗаСвяташ Д.В. ВідсутнійХомутиннік В.Ю. Не голосувавШаповалов Ю.А. ЗаШипко А.Ф. Не голосувавШкіря І.М. Не голосувавЯценко А.В. Відсутній
    Фракція Радикальної партії Олега Ляшка
    Кількість депутатів: 21
    За:18 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:1 Відсутні:2

    Амельченко В.В. ЗаВітко А.Л. Не голосувавВовк В.І. ЗаГаласюк В.В. ВідсутнійЗаружко В.Л. ЗаКириченко О.М. ЗаКорчинська О.А. ЗаКошелєва А.В. ЗаКупрієнко О.В. ЗаЛенський О.О. ЗаЛінько Д.В. ЗаЛозовой А.С. ЗаЛяшко О.В. ЗаМосійчук І.В. ЗаПопов І.В. ЗаРибалка С.В. ЗаСилантьєв Д.О. ЗаСкуратовський С.І. ЗаЧижмарь Ю.В. ЗаШухевич Ю.Р. ВідсутнійЮзькова Т.Л. За
    Фракція політичної партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"
    Кількість депутатів: 20
    За:8 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:1 Відсутні:11

    Абдуллін О.Р. ЗаБогдан Р.Д. ВідсутнійБухарєв В.В. ВідсутнійВласенко С.В. ЗаДубіль В.О. ВідсутнійЄвтушок С.М. ЗаІвченко В.Є. ЗаКириленко І.Г. ВідсутнійКожем’якін А.А. ВідсутнійКондратюк О.К. ЗаКрулько І.І. Не голосувавКужель О.В. ЗаЛуценко І.В. ВідсутнійНемиря Г.М. ВідсутнійОдарченко Ю.В. ВідсутнійРябчин О.М. ЗаСоболєв С.В. ЗаТарасюк Б.І. ВідсутнійТимошенко Ю.В. ВідсутняШкрум А.І. Відсутня
    Група "Воля народу"
    Кількість депутатів: 19
    За:5 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:11 Відсутні:3

    Бандуров В.В. Не голосувавБерезкін С.С. Не голосувавБогуслаєв В.О. ВідсутнійГіршфельд А.М. Не голосувавДовгий О.С. ВідсутнійІвахів С.П. ЗаЛабазюк С.П. Не голосувавМартиняк С.В. ЗаМикитась М.В. Не голосувавМолоток І.Ф. Не голосувавМоскаленко Я.М. ЗаПетьовка В.В. Не голосувавПономарьов О.С. Не голосувавПоплавський М.М. Не голосувавРибчинський Є.Ю. ЗаСупруненко О.І. ВідсутнійФельдман О.Б. ЗаФурсін І.Г. Не голосувавШахов С.В. Не голосував

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. а теперь смотрите и обсуждайте

      Удалить
    2. Розумієте в чому справа? Те що Ви скопіювали, називається "...про повернення на доопрацювання суб'єктам права законодавчої ініціативи проектів законів про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо пенсійного забезпечення (№4442, №4442-1) "

      А ОЦЕ,-дещо інше... Між цими двома реченнями ніби то є якась різниця... Чи Ви так не вважаєте ?


      "Поіменне голосування про розгляд за скороченою процедурою проектів законів про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо пенсійного забезпечення (№4442, №4442-1)
      http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=18022 "


      Удалить
    3. Напишу попроще. Это РАЗНЫЕ голосования,и за РАЗНЫЕ вещи...

      Удалить
    4. Что толку пофамильно,всеравно на выборах голосование за партию,а там уже кум,брат,сват,клоун,эскорт сопровождение и т.д.((((

      Удалить
    5. 19 апр. 2018 г., 20:45:00
      "...про повернення на доопрацювання суб'єктам права законодавчої ініціативи проектів законів про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо пенсійного забезпечення (№4442, №4442-1) "?да что вы говорите? а я думал что бы принять даже на доопрацювання надо 226 голосов а не 209.так что пожалуста не вводите нормальных людей в обман.спасибо.

      Удалить
    6. На доопрацювання,за,-230 голосів.
      Рішення прийнято.

      Удалить
  19. ВСЕХ КОГО НЕ БЫЛО И КТО БЫЛ ПРОТИВ ЗАПИСАТЬ И ИСПОЛЬЗОВАТЬ ПЕРЕД ВЫБОРАМИ

    ОтветитьУдалить
  20. юлька бігала в груди себе била за чорнобильців .а лізтиме в президенти то ж думайте чи галасувати за неї чи ні?

    ОтветитьУдалить
  21. бред седой кобылы .всем одинаково тем что и небыли на чаэс .группы и связи купили и пенсии одинаково такой закон хотите принять .бред

    ОтветитьУдалить
  22. припятские 99% КУПИЛИ ГРУППЫ А ПЕНСИИ ХОТЯТ ПО 12 ТЫСЯЧ .СНАЧАЛА ПРОВЕРИТЬ НАДО КАКИЕ ЭТО ИНВАЛИДЫ ГОЛОДАЮТ

    ОтветитьУдалить
  23. Сколько говорю.Проверить все года и без подтверждения об участии на работах в зоне отчуждения и если нет подтверждения забрать статус ликвидатора выдав статус потерпевшего а тогда по групПам инвалидности .И отделить ликвидаторов от ядерщиков и переселенных.ТОГДА НА ВЫПОЛНЕНИЕ ЗАКОНА ДЕНЕГ ХВАТИТ.НО ВОПРОС КОМУ ВЫГОДНО ЭТО ПРОВОДИТЬ КОГА ЛИПОВЫХ С РОЖАМИ 80%

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. выгодно как Литвину и родне его

      Удалить
  24. поддерживаем 6:33:00

    ОтветитьУдалить
  25. вам вбросили фейковые результаты голосования чтобы очернить авторов проекта и их партии перед выборами.просмотрите итоги голосования ещё.провалили ббп и нф больше половины не проголосовав

    ОтветитьУдалить
  26. Нашему довбаному государству давно нужно было проверить инвалидов-ликвидаторов.Потому что одни работали на самой станции(3 зона), другие во 2 и1 зоне, а некоторые хлеб и другие продукты возили с Киева к 1и 2зоне.На станцию только на экскурсию ездили. Потом один пробыл в 87г.15дней и такой же ликвидатор как другие были 2-3 и более мес. ,По дозе радиации судить сложно,так как многим уменьшали или дописывали. Кроме того очень много купленных удостоверений.Неужели нельзя обнаружить этих сволочей!пусть бы каждый рассказал комиссии где был, что делал, описал местность ,станцию, собратьев по несчатью ит.д. Из-за этих прилипал страдают истинные ликвидаторы.Наверняка эти слова сейчас кого-то заденут.Вот и хорошо.Прилипалы!Пощекотите нервы!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Тот кто по 2-3 месяца сидел в 87 году не был на станции, в зоне так же , поварами, хлеборезами, в военторге ,зад свой от едали,а сейчас все к кормушке чернобыльской лезут как тараканы, рассказывают что в архиве нет данных, бред, в архивах все есть , нет их данных потому что нет выезда в зону. Переселенцы и эвакуированые энто отдельная каста, проверка на момент эвакуации или отселения по прописке бред, некоторые вообще на севере находились , а сейчас пополучали дома,квартиры компенсации и требуют 1 категирю, бред.

      Удалить
    2. Святую правду говорите! Кстати и в 1986г. многие спасали отечество в Ораном...А раз они не ездили в зону,то естественно их и нет в приказах о выездах...Откуда следует что данных на этих товарищей нет в архиве ЦАМО...Вот они и плачут...

      Удалить
    3. АНАНИСТ -НЕ НЕСИ ТУФТУ. В/Ч 53893 С ОРАНОЕ. С 9 МАЯ 1986 года ЕЖЕДНЕВНЫЕ ВЫЕЗДЫ В ЗОНУ. КНИГА ПРИКАЗОВ ПО ВЫЕЗДАМ НАЧАЛА ВЕСТИСЬ С 4 ИЮЛЯ 1986 года, ПОСЛЕ ЗАБАСТОВКИ ЛИЧНОГО СОСТАВА БАТАЛЬОНА. ЛИЧНО САМ С 21 ИЮНЯ ПО 2 ИЮЛЯ 1986 года ЗАГОРАЛ ЕЖЕДНЕВНО В ЧЕРНОБЫЛЕ, А ПО ДОКУМЕНТАМ - В ОРАНОМ ЧИСТИЛ КАРТОШКУ ВСЕМ БАТАЛЬОНОМ. ТОЛЬКО ПОСЛЕ ВМЕШАТЕЛЬСТВА НАЧ. ШТАБА КВО - ОБЬЕКТ "ХОЯТ" И ПРИКАЗЫ НА ВЫЕЗД В ЗОНУ. А ТЕ РЕБЯТА, КОТОРЫЕ ТОПТАЛИ ЗОНУ С 9 МАЯ ПО 2 ИЮЛЯ 1986 г. БЕЗ ПОДТВЕРЖДАЮЩИХ ДОКУМЕНТОВ.

      Удалить
    4. И какую дозу за выезд "писали" на ХОЯТ?

      Удалить
    5. 1986 с Оране жили в вагончиках рядом з школою яку потім переобладнали під столову яка працювала 24г в сутки,виїзди в зону кажний день,нащо писать неправду

      Удалить
  27. Согласен с ком.4-44 и 6-33.Может давно пора перепроветить всех чернобольцев, а то переселенцы уже наглеют 18- раз за месяц на реакторе побывать получить 25 рентген(только можно писать было, а то и больше) им слабо было...Что им стоит проверить через архив минобороны.Одни в командировке 2-а дня побывал приехал купил 80% нетрудоспоссобности и 6 тыс пенсия и многие сейчас ходяи и триндят херои А таких все добавляется и добавляется как грибов.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Справу з архіва МОУ мають лише військовослужбовців і партизани,гражданскі такої справки немають.
      Справка дійсно відображає де і скільки,в якій зоні був.
      По закону- 86,р незалежно від днів в зоні,87р- не менше 14 д.
      1
      88-90р-не меньше 30д.

      Удалить
  28. ПРОВЕРИТ НАДО ВСЕХ И ЛИКВИДАТОРОВ И ИНВАЛИДОВ .ИНВАЛИД БЕГАЕТ КАК ЛОС ПО КИЕВУ И ОРЁТ Я ИНВАЛИД С 2 ГРУППОЙ И ГОЛОДАЕТ . И ПРОВЕРЯТ НИ НАДО ЭТОТ КУПИЛ ГРУППУ 2 И ТАК ВИДНО ЛОСЯ С ДАЛЕКА КУПИЛ .

    ОтветитьУдалить
  29. нахрена видаляете коментари ліквидаторив 1986 що правда в очи коле херои

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Шановний дописувачу! Ніхто Вас не обмежує в подачі різнобічних коментарів. Прохання до Вас не ображати дописувачів, які намагаються висловити свою думку або точку зору. Якщо у вас є будь-які заперечення - прохання робити це у пристойній формі і без образ. Якщо Ви не будете дотримуватися цих правил, Ваші коментарі просто не будуть активовутися.

      Удалить
    2. ШАНОВНИЙ АДМІНІСТРАТОР я прошу вибачення за те що образив когось из дописувачив.Але хочу висловить свою думку у 1986 я був на ЛА ЧАЕС мій сосід на вахті в Тюмені я з 1993 по 1998 в лікарні нехто недавав ніякої надії дякувать БОГУ і дружині що поставили мене на ноги і вселила виру в те що треба жить,дали 3г і50%втрати,сосиду дали будинок ікомпенсацію має 2г і65%втрати зарез працює в москви водіем инвалід 2г з 65%втрати здоровя то де та правда????ХТО ОБИЖАНИ!!!

      Удалить
  30. повыходил голодать основном припятские морды скоро треснуть бедные от голодания.всех голодных на проверку бедные с 2 группами инвалиды дать кнута по задницы как лошади поскакали бы племени

    ОтветитьУдалить
  31. Ковальчук сегодня на совещании в министеостве снова откажется от Постановы и будет больше толкать свой закон. Так что инвалиды ликвидоторы спасибо скажем затянем пояса , откажется от таблеток. Нам деньги не нужны. Ковальчук - враг ликвидаторов.

    ОтветитьУдалить
  32. Ликвидатор 1986 года зона 3 доза 25 ренген20 апр. 2018 г., 13:52:00

    Пусть дорабатывают закон выкинуть всех оставить только ликвидаторов это справедливо сколько можно сидеть на минималке почти 30 лет так как ни кому не платил за группу и платить не буду за своё потерянное здоровья хрен всем этим взяточникам ,верно выше пишут и партизан 86 и другие ребята развелось этих переселенцев и припятских полно из за них мы ни чего и не имеем здоровые как лоси действительно и ещё чего то хотят нет хрен вам пенсии только повышенные ликвидаторам и точка .РЕВА УСЛЫШ СО СВОИМ ПАТРОНОМ ЛИКВИДАТОРОВ И НЕ НАДО ЕЗДИТЬ ПО УШАМ ГЕРОЕВ ЛИКВИДАТОРОВ ТВОИМИ ОБЕЩАНИЯМИ ДЕЛАЙ ЧТО НИБУДЬ.

    ОтветитьУдалить
  33. тут специально муссируется тема перепроверки. была уже перепроверка ПО постановлению КМ .Проводилась она через МЧС. В данный момент предприятий времен СССР нет, архивы поисчезали, поуничтожали. Люди не могут себе пенсию пересчитать. Потому как нет документов, уничтожены табеля, командировочные листы... Так что не ворушите историю. А здоровье инвалидов пусть медики проверяют и снимают инвалидности, раз выздоровели некоторые. Руки прочь от ликвидаторов. Не ворушите память. НЕ такой уж и большой процент самозванцев. А если учесть, что держава систематически недоплачивает и обсчитывает в пенсиях, то тянуть таких самозванцев державе не в тягость. Наэкономили предостатиочно Минсоц, ПФ и прочие.Наэкономили на тех, кто уже давно ушел из жизни. Уймитесь инициаторы перкличек. Вы- пособники власти, специально смуту сеете.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Да что же Вы так перепроверки боитесь? Может есть основания?

      Удалить
    2. Как раз настоящих ликвидаторов самый малый процент. Большинство же составляют самозванцы, эвакуированные и проживающие на яко бы до сих пор загрязненных территориях. С этих самых территорий самый больший приток новых "пострадавших". Это они целыми городами и селами покупали и продолжают покупать себе статус и инвалидность. И требуют для себя пенсии выше чем у большинства ликвидаторов - на сегодня по 13800...

      Удалить
    3. настоящие ликвидаторы давно в земле лежат! А те кто еще живет, то не смогут документов предоставить. И окончательно их обнулят...я не боюсь. Мой отце был инвалидом ликвидатором. И давно уже на том свете. Но я знаю, что такое архивы разыскивать, которые уничтожены. Речь идет о гражданских. И государство не несет никакой ответсовенности. Только радешенько, что мол нет и отлично!.

      Удалить
  34. Шановні!В 2011р азаров видав постанову1210 -нікого не питавши згоди,якби хотів гройсман підняти пенсії інвалідам -чорнобильцям,він не питав згоди в Ковальчука,а вже давно видав постанову і не чекав 26 квітня.

    ОтветитьУдалить
  35. подивіться мої коменти місяців за 2-3. там я теж піднімав питання видачі нових посвідчень! є рішення к иївського апеляційного суду по позову ліквідатора про видачу йому посвідчення нового зразка! яким суд зобов'язав мінсоцполітику видати йому нове посвідчення! це була постанова по заміні посвідчень ще більше року тому! а ці падли морозацься що немає коштів на заміну! а все тому що по нових посвідченнях чітко видно хто є хто !станціонщики зовсім майже позбавляються пільг і пенсій . тому що вони просто регресники!! профзахворювання! Нам військовослужбовцям (партизанам)поттрібна своя арганізація !! досить тягнути за собою хвіст! із переселенців ієвакуйованих!! також потрібно вимагати видачі посвідчень ліквідатора військового!нас залишилося менше 15-20 тисяч а іввалідів і того менше!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. ПОЛНОСТЬЮ ЗА, ПОЭТОМУ ГОРОДСКАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ВЫШЛА ИЗ СОСТАВА "СЧУ".

      Удалить
    2. Я навіть ні чого і не просив - просто зовсім за іншим питанням звернувся до УСЗН і там фахівець додивилась, що у мене помилково було виписано посвідчення потерпілого, а вкладка ліквідатора. Запропонувала замінити посвідчення. За 2 тижня було виписано нове правильне посвідчення. В чому проблема? Хіба може це так тільки у Київі?

      Удалить
  36. ребята кто нибудь получил по свежим решениям судов?или пф опять морозится?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. РІШЕННЯ ПОКИ-ЩО ОДНЕ! АЛЕ Є ДУЖЕ ПОЗИТИВНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ НАС .ВЕРХОВНОГО СУДУ (НОВЕ) ЗА ЯКИМ НАС ВИЗНАНО ,ВЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯМИ!!! І ВІДМОРОЗКИ УПФ ПРО ТЕ ЩО МИ НЕЯВЛЯЄМОСЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯМИ ВЖЕ НЕ ПРОКАНАЮТЬ!

      Удалить
  37. ПРОВЕРИТ НАДО ВСЕХ ЛИКВИДАТОРОВ И ГРУППЫ КУПЛЕНЫ ПРОВЕРИТЬ НАДО

    ОтветитьУдалить
  38. ДАВАЙ БЕГОМ БЕГИ НЕ ОБКАКАЙ ШТАНЫ ТАК БЕГИ ЧТО НАПИСАЛИ ПРАВДУ И ВЫТРИ .НАДО ВСЕХ ЛИКВИДАТОРОВ ПРОВЕРИТЬ ГДЕ РАБОТАЛИ НА ЧАЭС .А ПОТОМ ГРУППЫ ПОДЧИСТИТ ТЕ ЧТО КУПИЛИ А ЧТО ПОЛОВИНА ГРУППЫ ТО КУПИЛИ ОСНОВНОМ 2 ГРУППЫ КУПЛЕНЫ ПОЧТИ ВСЕ

    ОтветитьУдалить
  39. ШАНОВНИЙ АДМІНІСТРАТОР - ПРОШУ "АНОНИСТОВ" КОМЕНТАРИИ НЕ ПУБЛИКОВАТЬ.ИБО ДУРЬ КАЖДОГО ДОЛЖНА БЫТЬ ВИДНА ВСЕМ

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Шановний адміністратор, підтримую пропозицію Юрія.
      А то ховаються під "аноністами" люди,які немають відношення до чорнобильців і сіють вражду.

      Удалить
    2. ЧТО ПРАВДА ГЛАЗА КОЛИТ .ЭТО ПРАВДА ЧТО ГРУППЫ КУПЛЕНЫ ОСОБЕННО ВТОРЫЕ ГРУПЫ БЕГАЮТ КАК ЛОСИ ПО КИЕВУ ЗДОРОВЫЕ С 1-2 ГРУППАМИ ,ПРИПЯТСКИМ БЕЗ ПРОВЕРКИ КАКИЕ ПЕНСИИ И ЗА КАКОЙ БЕС ПРИПЯТСКИХ ПРИРАВНЯЛИ К ЛИКВИДАТОРАМ И ЕГО БРАТА ЛОСЯ ПЕРЕСЕЛЕНЦА ЭТИХ КТО НЕ РАБОТАЛ НА ЧАЭС .ПАЛКОЙ ПРИЛИПАЛ ГНАТЬ НАДО ОТ ЭТИХ ЗАКОНОВ ЧТО ПОЛОЖЕНО ГЕРОЮ ЛИКВИДАТОРУ 86-87 ГОДА .ПРИПЯТСКИЕ ЛЕЗУТ С БРАТОМ ПЕРЕСЕЛЕНЦЕМ ЛЮБЫМИ ПУТЯМИ ЛЕЗУТ ДО КОРМУШКИ

      Удалить
    3. ЮРКА ЧТО ПРОВЕРКИ НЕ ХОЧЕШЬ ЧТО КУПИЛ ЧЕРНОБЫЛЬСКОЕ УДОСТОВЕРЕНИЕ .СРАЗУ ОБГАДИЛСЯ ПОЛНЫЕ ШТАНЫ НАЛОЖИЛ .СКОЛЬКО ВОНИ ОТ ТЕБЯ ЮРКА ПОНОСОМ ПРОНЕСЛО НАВЕРНО

      Удалить
    4. ПАЛАМАРЧУК ЧТО ВЫ С ЮРКОЙ ОБА В КУСТАХ СИДИТЕ ОБГАДИЛИСЬ ЖИДКО .ДРОЖИТЕ ЧТОБЫ НЕ ПРОВЕРЯЛИ ЧТО СТРАШНО .ВСЕ ДЕНЬГИ ЧТО НАКРАЛИ ВЕРНЁТЕ .

      Удалить
    5. Аноніст,мені боятися нічого
      У мене є справка командира в/ч з кратностю,і справка з архіву МОУ з виїздами в зону і дозою.
      І заключення на связь мені дано Академією медичних наук України науковим центром радіаційної медицини клініка м.Киев.
      Так що,ти невгадав.

      Удалить
  40. ПОРА ВСЕХ ПОСТАВИТ НА МЕСТО ПРИПЯТСКИМ ОДНИ ПЕНСИИ А ЛИКВИДАТОРАМ ДРУГИЕ ПЕНСИИ .А ДО ПРИПЯТСКИХ РАЗВЕЛОСЬ КАК СОБАК НЕ РЕЗАНЫХ .ПОСМОТРИТЕ КАКИЕ ХИТРЫЕ ПРИПЯТСКИЕ ВСЕ, ВО ВСЕХ МАШИНЫ И ОГРОМНЫЕ ВИЛЫ И БОЛЬНЫЕ С 2 ГРУППАМИ И ВСЕ РАБОТАЮТ ПО ЗАГРАНИЦАМ ЭТО БОЛЬНЫЕ ПРОВЕРИТЬ НАДО ЭТИХ ЛОСЕЙ

    ОтветитьУдалить
  41. Те кто орут за законопроект 4442 не понимают основного- нарушения принципа справедливости в угоду своей необоснованно жадности У нас в стране очень много пострадавших и чем лучше пострадавшие переселенцы Чернобыля от переселенцев АТО или чем больные переселенцы лучше тех больных, которые получили свои болячки в Кривом Роге, Запорожье, Мариуполе в результате катастрофически негативной экологии в этих районах. А тем кто вынужден был оставить свои дома на востоке Украины, В Крыму. Чего уж там, давайте всех в одну кучу. Вместо того, чтобы признать подвиг и заслуги ликвидаторов 1986 и части 87 годов, оценить это по справедливости находятся такие, кто только за счёт своего умения драть глотку и жадности, любой ценой хотят примазаться к ним! Пора прекращать этот позор! Правительство должно взять на себя инициативу, а ликвидаторы 1986 - 87 годов и те кто видит реальную разницу из числа 88-90 годов обязательно поддержат принятие постановления 5,4,3.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Поддерживаю на все 100%

      Удалить
    2. Очень правильно и справедливо сказано.Все ликвидаторы за обеими руками.Хватит уже вытирать о нас ноги.Нам нужно постановление 5,4,3 к 26 апреля 2018 года.Оцените наконец подвиг и заслуги ликвидаторов.

      Удалить
  42. Припятские 86 году у квартиры и дома и мебель получили и деньги .припятским помогала вся страна .а ликвидаторам партизанам дулю дали .с работы забрали ночью со смены рабочих через военкоматы спасать припятских .а теперь припятские герои группи купили

    ОтветитьУдалить
  43. пенсии и 2 категории кто работал 86-87 году .

    ОтветитьУдалить
  44. 2 категория, незаслуженно забыта! Многие просто в силу своего характера не захотели заниматься этой тягомотиной по установлению связи. Пострадавшим связать заболевание всегда было гораздо проще чем ликвидатору. Вот они и воспользовались моментом!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Проживающие в 4 зоне и сейчас это могут сделать... Считается что радионуклиды и сейчас на них действуют... А для ликвидаторов -поезд ушел... Нужно было связывать в течении 5 лет после возвращения из зоны...

      Удалить
  45. СНАЧАЛА ПРОВЕРКА ВСЕХ С ГРУППАМИ А ПОТОМ ПЕНСИЯ .ТАК ЧТО БЫКИ ЛОСИ ПРОВЕРИТ НАД КАКИЕ У ВАС ГРУППЫ .А ПЕНСИИ НАДО ПЛАТИТ НЕ ПО ГРУППАМ А ПО ЗАСЛУГАМ .А ТО КУПИЛИ ГРУППЫ БЫКИ ПЛЕМЕНЫ И ОРУТ КАК ЛОСИ .НА ПРОВЕРКУ БЫКОВ ЛОСЕЙ НА МСЕК

    ОтветитьУдалить
  46. надо проверит кто живет в 4 зоне .только стоят на учёте а живут в киеве народ хитрый .пора всех проверить хитро сраких пора им болта в попку и закрутит чтобы и газ не пускали .

    ОтветитьУдалить
  47. проспали а я давно написал правду

    ОтветитьУдалить