Чорнобильці під парламентом зустрічали Ляшка як Президента



Олег Ляшко вийшов до чорнобильців, які мітингують під Верховною Радою. Лідер Радикальної партії поділився з людьми своєю першою перемогою щодо захисту їхніх прав – включення до порядку денного законопроекту №4442  та запевнив, що не відступиться від своїх вимог. Політика зустрічали як героя.

«Ваша підтримка – це те, що дає нам віру і впевненість в тому, що ми робимо. Тому ми і досягнули результату. Це перший, але не останній крок. До цього ми йшли більше року. Адже саме стільки часу законопроект №4442 зареєстрований у парламенті, але не приймається. Включення до порядку денного – це дуже важливий крок, далі – розгляд і прийняття цього закону. Обіцяю вам, що наша команда зробить все, щоб парламент прийняв це рішення і ви побачили, що ми здатні досягати свого, навіть якщо у нас 20 депутатів у Верховній Раді», - звернувся до чорнобильців Ляшко.

Лідер РПЛ додав, що його команда завжди стоятиме на захисті інтересів українців.

«Що мені потрібно від вас – це підтримка по всій країні. Щоб ви всім людям розказали і підтримували нас. Тому що ми боремося за українців всередині парламенту, а ви – за його стінами. Але, якщо треба – то ми і в парламент приведемо людей і виведемо на трибуну, щоб ті, хто не голодують, а їдять за ваш рахунок побачили і почули ваші вимоги. Шановні героїчні хлопці і дівчата, дякую за ваш подвиг 32 роки тому! Сьогодні наше завдання – віддячити вам!», - сказав  народний депутат.
У свою чергу чорнобильці подякували Олегу Ляшку за допомогу у вирішенні їхніх проблем та провели радикалів до парламенту словами «Ляшка – в Президенти!» та «Молодці!».

7 комментариев:

  1. а где ж голоса Ляшко за закон ??? ГДЕ??? постановка все ... люди, хватить верить болоболам

    ОтветитьУдалить
  2. голодают здоровые люди .и вы этим быкам пенсии ходите добавить.спасли мир это ликвидаторы но не переселенцы с братом припятским. а вы всем одинаково это не правильно .некто нечего вам всем не дадут много развилось не ликвидаторов сначала надо почистит хорошо .лохи и не ждите пенсии вам некто не даст

    ОтветитьУдалить
  3. Стоять те кто не работал на чаэс ,готовы Ляжку руки целовать Припятские это что справедливо .одинаково ставят в равных ликвидатора который носил по крыше графит и припятского которому деньги заплатили за всё .это что вам справедливо .посмотрите на быков с Припяти голодают им год надо голодать чтобы видно было немного

    ОтветитьУдалить
  4. ліквідатор травень 198620 апр. 2018 г., 06:01:00

    Та ляшко падло не голосував за цей закон а королевска проголосувала проти одним словом тварі до сльоз обідно.

    ОтветитьУдалить
  5. Поіменне голосування про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо пенсійного забезпечення (№4442) - за основу
    19.04.2018 17:42
    Фракція Радикальної партії Олега Ляшка
    Кількість депутатів: 21
    За:17 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:2 Відсутні:2
    Ляшко О.В. - За

    ОтветитьУдалить
  6. Поіменне голосування про розгляд за скороченою процедурою проектів законів про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо пенсійного забезпечення (№4442, №4442-1)
    19.04.2018 16:34
    За:110 Проти:10 Утрималися:56 Не голосували:166 Всього:342 Рішення не прийнято Фракція Радикальної партії Олега Ляшка Кількість депутатів: 21
    За:0 Проти:0 Утрималися:3 Не голосували:12 Відсутні:6 Амельченко В.В. Не голосувавВітко А.Л. ВідсутнійВовк В.І. УтримавсяГаласюк В.В. ВідсутнійЗаружко В.Л. УтрималасьКириченко О.М. Не голосувавКорчинська О.А. Не голосувалаКошелєва А.В. Не голосувалаКупрієнко О.В. Не голосувавЛенський О.О. Не голосувавЛінько Д.В. ВідсутнійЛозовой А.С. Не голосувавЛяшко О.В. Не голосувавМосійчук І.В. Не голосувавПопов І.В. УтримавсяРибалка С.В. ВідсутнійСилантьєв Д.О. Не голосувавСкуратовський С.І. ВідсутнійЧижмарь Ю.В. Не голосувавШухевич Ю.Р. ВідсутнійЮзькова Т.Л. Не голосувала За скорочену процедуру без обговорення Ляшко НЕ ГОЛОСУВАВ.Йому треба було попіаритись біля трибуни.Ви бачили його зазовільне обличча.Він вже герой.Та ні,друже,знаємо ми ваші договорняки.Все було вирішено ще до голосування.При інших обставинах Парубій не поставив би закон на голосування.От так діє наша влада.Всі знали,що і при голосуванні ЗА ОСНОВУ теж не вистачить голосів.Кожний голос вже був врахован.Це був ЦИРК НА ДРОТІ ТА Й ГОДІ!!!!!

    ОтветитьУдалить