Президенту щодо засідання центр. ради.

Шановний Володимире Васильовичу!

Ваше звернення до громадян України, побратимів-чорнобильців, стосовно проведення акції солідарності чорнобильців за відстоювання своїх законних прав та охорону навколишнього середовища, екологічного стану в Україні, 05 червня 2019 року, викликало багато чисельне незадоволення з боку чорнобильців.

          Більше  половини обласних організацій відмовилися брати участь в акції солідарності.  Центральна рада ВГОІ «Союз Чорнобиль України» рішення про проведення цієї акції не приймала. Для проведення такої масової акції солідарності треба невідкладно провести засідання Центральної ради на якому визначити доцільність цієї акції, порядок її проведення. З якими гаслами, якими вимогами будемо виходити на акцію. Зміст проекту Резолюції чи іншого підсумкового документу.

         Вимагаємо терміново, невідкладно провести засідання Центральної ради.


З повагою
Члени Центральної ради ВГОІ «СЧУ»:
Хрущенко М.М., Почуприн С.В., Яценко В.М., Попов І.Г., Якимчук В.А., Бойчук М.П., Вінник А.І., Стародубцев В.П., Лігун А.М., Кайдаш А.В., Болдескул А.О., Кухтій Р.А., Сокирко К.В., Геращенко О.В.

38 комментариев:

  1. Состав подписавших однако интекресен.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Это самый обыкновенный фейк, для лохов.

      Удалить
  2. случилась интересная вещь, СЧУ на каком то етапе стала ВГОИ, последняя буква значит инвалидов, кто представляет 2 категорию? Как показал 2011 год СЧУ начала лоббировать интересы станционников,всех остальных опустив ниже плинтуса,срочников оказывается вообще в Чернобыле не было,за такую податливость, покойный Андреев был кавалером многих орденов,думаю СЧУ надо распустить, сперва проверив куда девали деньги,30 серебряников,за предательство всех ликвидаторов.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Це не моя справа, але на сайті СЧУ, є СТАТУТ, який кожен для себе може прочитати, ( це стосовно 2, 3 -ої категорії). Стосовно орденів у Андреєва, то у нього їх було зовсім НЕ багато, як і в кожного з нас.

      Удалить
  3. Тут існує одне питання, який кількісний склад центральної ради СЧУ, і чи мають право ці 14 чоловік диктувати свою умову. Войтов професійний юрист, не думаю що він міг би допусти якусь помилку відносно статуту СЧУ і інших нормативних актів. У літаків, заднього ходу немає...

    ОтветитьУдалить
  4. Шановний Сергій Михайлович, я є абсолютно нейтральна людина, але читаючи виставлену Вами інформацію, за підписами 14-ти осіб, виникає великий сумнів у тому документі, який Ви виставили. Можу з впевністю сказати, що такого документу, з тими підписами, в ВГОІ СЧУ, на ім’я Войтова– не ІСНУЄ. По друге, на офіційному сайті СЧУ, можна переглянути прізвища всіх членів центральної ради СЧУ, і ті прізвища не відповідають тим які підписали, якоби звернення до Войтова. Виходить що це просто анонімний фейк, для того щоб когось принизити, чи зірвати законно організовану акцію.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Повністю з Вами згоден. Дуже шкода, що блог перетворюється на склочний придаток порохоботов і пліткарів. Якщо був би хоч один підпис. тоді ясно було б все. Зі всього ясно, працює червоний кардинал, який рветься у владу. Запевняю, якщо це чмо (Яценко ) буде в списках який або організації, та партія отримає фіаско.

      Удалить
    2. Вы имеете право на свое личное мнение …
      Я предлагаю выставить протокол решение центрального совета по вопросу провидения данной акции с подписями членов совета, и все вопросы исчезнут, в чем проблема?

      Удалить
    3. Будет сделано в понедельник. Просто хотели увидеть реакцию злопыхателей и "активистов" из ВОВЧ ти всякой другой псевдо. организации, которые "решают" дела по чернобыльской социальноя справедливости но только в свою пользу

      Удалить
  5. Не могу понять, что эта организация СЧУ делает лично для меня, инвалида ликвидатора? Что? Проскурин и его команда ездит, встречается, пытается что-то решить по ликвидаторах. А эта банда, что? Объясните мне недалёкому.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. А толку з того. що Проскурин їздить, Що це дало, а ні х ...я. Водить хороводи і ще має нахабство давати пояснення по інших організаціях виступив про акцію Сидів би і мовчав в ганчірочку, а його думка не цікавить ні кого. Коли він виводив на акції СЧУ не коментувала його ініціативи а тут він прокинулся, опритомнів, хороводник ганебний, другий Андрєєв з'явився, гнида, Працює за бабло з партіями за викликом, як дешева повія Тьху. млинець, як бридко

      Удалить
  6. "Руководитель" - брехливий пан.

    ОтветитьУдалить
  7. Ты за себя напиши, знаток...

    ОтветитьУдалить
  8. Перезагружайтеся уже.Ідіть в ногу з новим презедентом як 73% украінців . Агдам.

    ОтветитьУдалить
  9. Меня сейчас больше интересует выполнение Конституционного суда, к которому СЧУ не имеет отношения, а эти подкулисные интриги не для меня. Оно мне нафиг не надо, мне надо увеличение пенсий ликвидатора, про которых пан Яценко совсем забыл, да и остальные тоже. Вывод СЧУ это эхо истории. Забыть.

    ОтветитьУдалить
  10. МУЖИКИ. ЭТО ПОСЛЕДНИЙ ШАНС УВИДЕТЬСЯ ДРУГ С ДРУГОМ.
    НЕ СМОТРИТЕ НА КОЗЛОВ, МЕНТОВ, ГАНДОНОВ ВСЯКИХ, НАПОМНИМ ПРО НАС ГОВОМУ ПРЕЗИДЕНТУ БЕ ПРОТЕСТА
    ПРОСТО НАПОМНИМ, ЧТО МЫ ЕЩЕ ПОКА ЖИВЫ И ДАЛЬНЕЙШАЯ ЖИЗНЬ ЗАВИСИТ ОТ НЕГО.
    ПОКАЖЕМ РЕВЕ И ШАМБИРУ. КАКИЕ ОНИ НЕГОДЯИ И ГНИДЫ.
    ВСЕ ЭТО НА АКЦИИ НА МАЙДАНЕ НЕЗАВИСИМОСТИ.
    ПОМОЖЕМ ПРЕЗИДЕНТУ ВСПОМНИТЬ ПРО НАС

    ОтветитьУдалить
  11. Я полностью согласен.

    ОтветитьУдалить
  12. аноним 06.08.денги вышли нам и мы поедим

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Як казав Луценко а отсмоктати.......

      Удалить
  13. Чорнобильці в шоці від того, що відбувається в лавах «Союзу Чорнобиль України». Ліквідатори гадають і схиляються до логічного питання: Яку мету переслідує президент ВГОІ «СЧУ» Войтов В.В. в запланованій широкомасштабній акції солідарності 5 червня 2019 року у м. Києві? Чому одноосібно, тайком, без обговорення і рішення членами Центральної Ради «Союзу» він пішов на проведення про вокативної акції солідарності?
    Вірогідніше за все є домовленість між Войтовим В.В. і однією провладною політичною силою, яку треба підтримати на дострокових парламентських виборах. Для цього треба залучити електорат!
    Чорнобильці злі на владу, яка довела їх до жебрацтва, тому аж бігом вийдуть на акцію протесту! Покажуть масовість і підтримку Президенту ВГОІ «СЧУ» Войтову! Акція відбудеться, Войтов отримає «табло», а чорнобильці залишаться в дурнях!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Підскажіть,з якою саме політичною силою домовленість?

      Удалить
    2. кому всралися ваші заказні акції? знову ягнете на себе покривало? дайте все і всим? осучаснення? а як же мінімальщики 8 років оримували копійки а ви суки десятки тисяч то вам було в кайф? а зараз є шанс хоч і не всім підняти пенсію так ви всралися!

      Удалить
    3. Микола, що ти верзеш?? Ти хочиш. щоб и зональники получали так як л ліквідатори?? фуйня повна. Чи потерпілі, получили компенсації и тако же? Ну ти і даеш.

      Удалить
  14. Похоже на правду. Такой активности со стороны Войтова за все четыре года его президентства не было. Он вечно болен, на больничном в Виннице, а тут с этой акцией сидит в офисе, бегает по чиновникам, показывает свою деловитость аи работоспособность и втихаря уговаривает руководителей областных чернобыльских организаций привезти как можно больше людей.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Уговативать мало, нужно заставить чтобы потратили деньги которые дают содержание обласных организаций и привезли людей, а не пропивали деньги как в некоторых областях.

      Удалить
  15. На фейсбуке есть информация об выступлении под АП волонтеров с попом.Почитайте, что пишут люди по этому поводу.Там есть всё-и хорошее, но мало, и плохое, этого гораздо больше.Сейчас под эту всенародную раздачу выставимся мы.

    ОтветитьУдалить
  16. ВСЕ ЭТО ФЕКИ. КТО КОГО ВЫВОДИТ ЭТО ИХ ДЕЛО А МЫ ИДЕМ ПО ХРЕЩАТНИКУ ДО мАЙДАНА И ВСЁ.

    ОтветитьУдалить
  17. Нужно встретиться с Ревой по выполнению. Решения Конституционного суда по ликвидаторах, нет писать в прокуратуру и к ответственности, поэтому Войтов должен заранее согласовать с министерством и АП.

    ОтветитьУдалить
  18. Для чого всі ці розмови? СЧУ мертва організація. Якщо вони зберуть 50 чоловік на акцію то буде добре. Вся ця метушня між керівництом для простої людини нічого не значить.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ха. сказанул, как в бочку пернул, вроде ВОВЧ, Черн 86, Черн. ЕднистьЬ*:, живые организации Без них выводили люди на акции с таким же количеством людей Самое массова организация СЧУ. только там желающим на булаву Поссчитаем Яценок, Лигун, Геращенко. хочет вернуться Березин, Копчик, Хрущенко, тот,что обзывал чернобыльцев собаками и зверями в Пуховке. Вот видишь чем больна СЧУ

      Удалить
  19. По мандану не пойду.Там пролита кровь невинных.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. ан.18.42 вспомнила бабка как девкой была

      Удалить
  20. Не пойду-значит не пойду.Был бы сбор в чистом поле, на худой конец на хрустальном мосту, подумал бы, а так сказал нет и всё.Пусть соберёт своих обвешанных наградами руководителей ячеек и организаций и вперёд, на мандан.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. ано.20,59 семь год мак не родил и голода не было ,и без тебя партизаны обойдутся

      Удалить
  21. Тю! А я думал что СЧУ сплошь работники станции

    ОтветитьУдалить
  22. ано.8.21 индюк тоже думал ка и ты

    ОтветитьУдалить