Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2018 р. № 156

 Проект 

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА

від                      2019 р. №

Київ

Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України
від 14 лютого 2018 р. № 156

Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2018 р. № 156 „Деякі питання надання фінансової підтримки  громадським об’єднанням ветеранів” (Офіційний вісник України, 2018 р., № 24, ст. 854; 2019 р., № 2, ст. 31) зміни, що додаються.

2. Ця постанова набирає чинності з дня її опублікування, крім підпунктів 1, 4 пункту 2 змін, затверджених цією постановою, які набирають чинності з 1 січня 2020 року.
Прем’єр-міністр України  В. ГРОЙСМАН

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від                          №

ЗМІНИ,
що вносяться до постанови Кабінету Міністрів України
від 14 лютого 2018 р. № 156

1. Пункт 2 постанови викласти в такій редакції:

„2. Установити, що:

у 2019 році відповідно до норм підпункту „в” пункту 9 частини першої статті 87 Бюджетного кодексу України в конкурсі з визначення проектів (заходів), розроблених громадськими об’єднаннями, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка за рахунок бюджетних коштів у 2020 році, можуть брати участь громадські об’єднання, які подадуть документи для виконання (реалізації) загальнодержавних програм (проектів, заходів);
місцеві органи виконавчої влади забезпечують проведення конкурсів з визначення проектів (заходів), розроблених громадськими об’єднаннями ветеранів, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів місцевих бюджетів, з урахуванням положень Порядку, затвердженого цією постановою;

фінансова підтримка надається для проведення всеукраїнськими громадськими об’єднаннями ветеранів у 2018–2019 роках заходів з підготовки та відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.”.

2. У Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на фінансову підтримку громадських об’єднань ветеранів, заходи з відвідування військових поховань і військових пам’ятників та з відзначення святкових, пам’ятних та історичних дат, затвердженому зазначеною постановою:

1) в абзаці другому пункту 3 слово „всеукраїнські” виключити;

2) абзац другий пункту 4 викласти в такій редакції:

„фінансову підтримку громадських об’єднань для виконання (реалізації) загальнодержавних програм (проектів, заходів) (далі – програми (проекти, заходи) – за результатами конкурсу, що проводиться відповідно до вимог Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 р. № 1049 (Офіційний вісник України, 2011 p., № 79, ст. 2917; 2016 р., № 23, ст. 919);”;

3) у пункті 6:

абзац перший підпункту 2 викласти в такій редакції:

„2) адміністративні витрати на організаційне та матеріально-технічне забезпечення виконання (реалізації) громадськими об’єднаннями програм (проектів, заходів), а саме:”;

абзац сімнадцятий викласти в такій редакції:

„Під час складання конкурсної пропозиції та кошторису витрат на виконання (реалізацію) програми (проекту, заходу) на адміністративні витрати закладається не більше ніж 20 відсотків обсягу бюджетних коштів фінансової підтримки.”;

доповнити абзацом такого змісту:

„До періоду виконання (реалізації) програми (проекту, заходу) включається період підготовки звіту, зазначеного в пункті 14 цього Порядку, але не більше ніж 30 днів з дати завершення виконання (реалізації) програми (проекту, заходу).”;

4) в абзаці тринадцятому пункту 11 слово „всеукраїнських” виключити;

5) абзац перший пункту 14 викласти в такій редакції:

„14. Громадські об’єднання, які отримали фінансову підтримку за рахунок бюджетних коштів, подають Службі звіти про виконання (реалізацію) програми (проекту, заходу) згідно з вимогами пункту 27 Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 р. № 1049 (Офіційний вісник України, 2011 p., № 79, ст. 2917; 2016 р., № 23, ст. 919)”;
6) абзац перший пункту 15 після слів „представниками Служби” доповнити словом „заходів”;

7) в абзаці першому підпункту 1 пункту 6, пунктах 7, 11, 15 слово „реалізації” в всіх відмінках замінити словами „виконання (реалізації)„ у відповідних відмінках.



5 комментариев:

  1. Это Войтов, может и акция будет, чтобы денег дали больше? Последними года их вообще слышно не было. Про ликвидаторов вообще забыл, или потерял их. Яценко только о переселегцах и глаголил. А ну-ка господин Войтов, покажи, как нужно отстаивать права ликвидаторов. Ждём. Не сдуйся. Отстои решение Конституционного суда по партизанам, накажи нелюдя Реву.

    ОтветитьУдалить
  2. Вот это и ответ зачем СЧУ, а потом остальные общественные организации будут пытаться под разными предлогами собрать массовку или хоть маленькую толпу.
    Причина за государственные деньги нужно отчитаться, а тем более потратить на себя любимых типа расходы на содержание общ.орг. не дадут.
    Теперь за 30 дней нужно накидать смету на проведение митингов, пикетов, праздников, памятных дней и рассчитывать можно только на 20% денег от государства, а вот 80% нужно доложить своих или спонсоров.
    Эпоха общественных организаций ушла...и навсегда халява закончилась.
    В остатке деньги на содержание обш.орг. выделять местные советы не будут, "руководители" разбегутся по "политическим" партиям откуда и были засланы для создания "всеукраинских" организаций.
    Чернобыльцы были сами по себе и будут.

    PS Ну, что продажные председатели (а вернее шлюхи) плохо Вам без дармовых денег?

    Глас народа.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Анонист ты самой чистейшей воды, и кроме того ещё и тупой.

      Удалить
    2. Бондаренко Иван.
      Для жирного тролля Анонимный 3 июн. 2019 г., 21:04:00

      Слушай внучек не лезь на блоги для взрослых и почтенных людей.
      Иди в генделык или к деду в карман за баблом для содержания общественных организаций, на следующий год у деда денег не будет на твоих девок и дешевое пиво.
      Иди работай прихвостень хоть дворником, а не зависай от безделья на чернобыльских блогах.
      Глас народа прав куча организаций толку от них ноль.



      Удалить
  3. Вот такой говносрач на всех чернобыльских сайтах. Власть разделила чернобыльцев на срочников, партизан, станционщиков, эвакуированных а ну ребята, кто из Вас больше пострадал? У кого больше болячек? У кого больше заслуг? Итог Вы видите сами.

    ОтветитьУдалить