З А Я В А

Президенту всеукраїнської громадської організації інвалідів
“Союз Чорнобиль України”, Войтову В.В.,
 м. Київ, 04053, вул. Вінниченка 3.
особи з інвалідністю 2-ої групи війни та ЧАЕС,
 ветерана військової служби, 
?????????  !!!!!!!!  %%%%%%  
21032, м. Вінниця, вул. Жукова 0 кв.0.
    

З  А  Я  В А

          Шановний Володимир Васильович, в інтернеті, на багатьох чорнобильських сайтах появилась якась бредова і збочена інформація про те що 05.09.2019 року, під керуванням якоїсь ініціативної групи, із давно звільнених з СЧУ, в Вінниці пройшла Конференція чорнобильських організацій Вінницької області, на якій Войтова В.В. виключили зі складу Вінницької міської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України».

     По своїй тупості і неграмотності, там навіть написали протокол, з якимись безпідставними звинуваченнями і пропозиціями, який підписали офіційно відсторонений від обов’язків голови обласної організації Бойчук, за кримінальний злочин –вимагання, і його заступник Кононов, який відмовився від виконання обов’язків.

     Ми знаємо Бойчука М.П. ще з початку 90 років, коли на його прохання його призначили керувати садовим товариством “Чорнобилець”, де через невеликий проміжок часу, він все розвалив, і був обраний новий голова. Ми помнимо як Бойчук близько п’яти разів висував свою кандидатуру до Вінницької міської Ради, але жодного разу так і не пройшов. Потім він очолював один з дитячих таборів міста, який на даний час повністю розрабований, і знищений. Ми знаємо як Бойчук очолював Вінницьку міську організацію СЧУ, де за нього працював заступник, а він отримував нагороди, а “перли” які він писав, і зараз можна почитати на сайтах інтернету.

      Ми не знаємо яким чином, після звільнення посади голови обласної організації СЧУ, Бойчук зайняв те місце, але ми добре знаємо, що Бойчуку було залишено у спадок офіційний офіс, в престижному приміщенні державної установи, відповідна оргтехніка, комп’ютери, принтери, сканери, офіційна адреса, печатка, бланки, банківський рахунок, великий авторитет та інше.  Все це пішло прахом, з офісу вигнали, оргтехніка- невідомо де,

                                                          -2-
частину розікрали, і привласнили організація повністю деморалізована, робота з районами не ведеться.

     Паралельно у 2018 році, Микола Петрович, влаштувався керівником ще до одного приватного оздоровчого закладу, але керівництво того закладу своєчасно звільнились від керівництва Бойчуком.

    При організації 05.06.2019 року, Всеукраїнської акції солідарності у столиці, Бойчук проігнорував організацію людей з області, людей які хотіли їхати сомостійно – стримував,  а тому Вінницьку область представляли всього ТРИ чоловіка. 

    Дякуючи цій успішно проведеній акції, організатори увійдуть в історію чорнобильського руху, бо після акції за посиланням Президента Зеленського, КМУ видав Постанову, якою всім “партизанам” і тим хто був у пагонах, за бажанням пенсія може бути збільшена від п’ятикратного мінімального розміру.
     Нам відомо про письмову заяву, на ім’я Президента СЧУ, Войтова громадянки  Язвинської М.К. від 09 квітня 2019 року, де людина-інвалід, постраждала з 1-ю категорією, просить допомогти повернути їй золоті прикраси, які в неї вимагав і отримав Бойчук М.П.

     Центральною Радою ВГОІ СЧУ, з цього питання було прийняте дуже гуманне рішення стосовно Бойчука, а потрібно було прийняти більш жорсткі міри, а тому ми зараз маємо на всіх сайтах паплюження СЧУ, неправомірні зібрання, і використання бренду СЧУ.

    Люди не всі користуються інтернетом, і не всі мають правдиву інформацію, але дуже не приємно, коли бездарні і випадкові керівники та бойчуки, безграмотно і нахабно намагаються біле представити чорним,  або те що Президент ВГОІ СЧУ, повинен платити внески якійсь майже самозванній міській організації – і його за несплату ВИКЛЮЧЕНО з СЧУ, - це просто смішно і принизливо для всіх нормальних ліквідаторів аварії на ЧАЕС. 

     Складається враження що у Вінниці, керівництво як міських, так і обласної організацій СЧУ не знають ні Статутів, ні Положення, а керуються власними амбіціями, з використанням чорнобильського бренду для власного заохочення і збагачення, і відігнати цих горе керівників за некомпетентність і тупість - буде складно.

     Серед нас  є письменники які пишуть книжки про Чорнобиль, але я маю великий сумнів що хтось і колись зможе прочитати в тих книжках, про те що

                                                      -3-
Бойчук Микола Петрович, будучи головою Вінницької обласної організації СЧУ, вимагав і отримав у постраждалої від аварії на ЧАЕС золоту печатку, золотий ланцюжок, і термос, як людина що “займає НЕ оплачувану посаду”.

     Невідомо чим закінчиться вінницька чорнобильська – епопея, але за любих обставин громадські організації інвалідів, мають очолювати чесні і порядні люди, а не  випадкові п’яниці, прилаштуванці і вимагачі, з використанням бренду СЧУ.

    Я не проти публікації моєї заяви, тільки прошу не вказувати П.І.Б. і кординати.   ПРОШУ підтвердити отримання моєї заяви.

            З повагою:   ?.!!!!!!!!                                         14.09.2019.

9 комментариев:

  1. НОРМАЛЬНО! как могут яйца учить курицу, или какой-то вымогатель,барыха и преступник
    МОЖЕТ исключать из СЧУ президента СЧУ. Докерувались!

    ОтветитьУдалить
  2. Ответы
    1. герой - ветеран військової служби17 сент. 2019 г., 10:56:00

      ... тільки прошу не вказувати П.І.Б. і кординати.

      Удалить
    2. Слыш Херой,(17 сент. 2019 г., 10:56:00) там всё правильно написано, чтобы такие как ты, которых жаба давит, лишний раз не поливали грязью. А ветеранов много

      Удалить
  3. До чого дожили, про це представити страшно у вісні. Випадок не доказуємий, відповідальність відсутня!.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Стаття 189. Вимагання
      1. Вимога передачі чужого майна чи права на майно або вчинення будь-яких дій майнового характеру з погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами, обмеження прав, свобод або законних інтересів цих осіб, пошкодження чи знищення їхнього майна або майна, що перебуває в їхньому віданні чи під охороною, або розголошення відомостей, які потерпілий чи його близькі родичі бажають зберегти в таємниці (вимагання), -
      караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
      2. Вимагання, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або службовою особою з використанням свого службового становища, або з погрозою вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, або з пошкодженням чи знищенням майна, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому, -
      карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

      Удалить
  4. Вот красота что я негде не состою в этих дебильных организациях и не каких проблем

    ОтветитьУдалить
  5. Человек радуется что не состоит в дебильных организациях и т.д.А как же гвоздичку два раза в год? Да еще граматку на стену! Вы лишили себя такого удовольствия!

    ОтветитьУдалить
  6. Ни каких гвоздик и грамот не получаю и на фиг они нужны одно позорище,да рад что не состою ни где

    ОтветитьУдалить