Кременчуцькі чорнобильці через депутатів хочуть повернути пільги, встановлені державою

Сьогодні на засіданні Кременчуцької міської ради депутат Геннадій Іванян оприлюднив запит, що стосувався пільг чорнобильцям.

Він нагадав, що до нього звернулося керівнитво громадської організації "Союз Чорнобиль Україна". Так, кременчужани просять повернути пільги, встановлені державою. А саме - відшкодування вартості проїзду в громадському транспорті.

Тут варто нагадати, що під час карантину у Кременчуці з 10.00 і до 15.00 пільговики у громадському транспорті міста сплачують повну вартість. 

Це нагадав і міський голова Кременчука Віталій Малецький, і взявся переконувати всіх, що на часі це правильне рішення.

Та в депутатів Кременчука інша думка - запит пана Іваняна підттримали, тепер має бути реакція від чиновників щодо повернення пільг людям.

ИСТОЧНИК:

2 комментария:

  1. Ба, терпіли починають гавкати! Та на кого гавкають- на героів-ліквідаторів. Та не лише гавкають ті перші терпіли, починають тявкати вже іхні діточки та онученькі! Вони вже вирахували, скількі відсотків ліквідаторів працювало на ЧАЕС. Так , далеко не всі ліквідатори працювали на самій АЕС, але всі ліквідатори працювали у 30 кілометровій зоні. Звідкіля ви, терпіли позорні, повтікали у кількості у 100 відсотків. Взяли та повтікали, як зайці. А за вас у ваших селах задрюканих працювали героі-ліквідатори. Я вже не кажу про зональників сиромудрих. Понаробили собі захворювань за хабарі, а зараз видрюкуються, як блоха на дроті. Та іхні нащадки, які працювати не хочуть. Ябко від яблуньки недалеко падає. Будуть по життю такими ж сволотами.

    ОтветитьУдалить
  2. Заблокируйте это юродивое создание.

    ОтветитьУдалить