Інформаційний запит Ініціативної групи щодо Порядку обчислення




_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

20/12-29-01   від 29 грудня 2020 р.

 

 

Міністру соціальної політики України
М. В. Лазебній
(Е-mail: info@mlsp.gov.ua
infozapit@mlsp.gov.ua)

 

 
 
 

 
Контактна особа:
Гайдак Віктор Васильович
Посвідчення ЧАЕС: Серія А, № 033695
Посвідчення ВВВ: Серія В-1, № 009175
вул. Героїв Сталінграду, 61, кв. 77, м. Київ, 04213
(095) 683-75-16
Е-mail: v.v.gaydak@gmail.com
 
Відповідь просимо надіслати на адресу:
вул. Героїв Сталінграду, 61, кв. 77,  м. Київ, 04213
з обов’язковим повідомленням за телефоном:
(095) 683-75-16
та продублювати в електронному вигляді на
Е-mail: v.v.gaydak@gmail.com




  

Інформаційний запит (Повторно) на отримання публічної інформації 

 

У відповідності до ст. 34 Конституції України, кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань.

Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір, 

Згідно ст. 5 Закону України «Про інформацію» кожен має право на інформацію, що передбачає можливість вільного одержання, використання, поширення, зберігання та захисту інформації, необхідної для реалізації своїх прав, свобод і законних інтересів.

Ст.ст. 3, 4 Закону України «Про доступ до публічної інформації» визнано, що право на доступ до публічної інформації гарантується, зокрема обов’язком розпорядників інформації надавати і оприлюднювати інформацію, у тому числі за максимально спрощеною процедурою подання інформаційного запиту на інформацію. 

15 грудня 2020 року Ініціативна група звернулась до Міністерства соціальної політики України з Інформаційним запитом № 20/12-15-01 від 15 грудня 2020 р. наступного змісту:

«Враховуючи вищевикладене, просимо надати можливість ознайомитися з наступною інформацією, а саме з:

·         Порядком обчислення заробітної плати для призначення пенсії по інвалідності, що настала внаслідок каліцтва чи захворювання, і пенсії у зв'язку з втратою годувальника внаслідок Чорнобильської катастрофи, призначеної відповідно до статті 54 цього Закону, що визначається Кабінетом Міністрів України.

 

Копії відповідних документів, належним чином завірені відповідно до чинного законодавства України, просимо надіслати на адресу: вул. Героїв Сталінграду, 61, кв. 77, м. Київ, 04213 з обовязковим повідомленням за телефоном: (095) 683-75-16 та продублювати в електронному вигляді на е.а.: v.v.gaydak@gmail.com.»     

 

Вищезгаданий Інформаційний запит було направлено 15 грудня 2020 року на електронну адресу infozapit@mlsp.gov.ua.

Але до цього часу, а саме 28 грудня 2020 р., відповідь від Міністерства соціальної політики України на Інформаційний запит від 15 грудня Ініціативна група не отримала.

Враховуючи вищевикладене, просимо повторно надати можливість ознайомитися з наступною інформацією, а саме з:

·         Порядком обчислення заробітної плати для призначення пенсії по інвалідності, що настала внаслідок каліцтва чи захворювання, і пенсії у зв'язку з втратою годувальника внаслідок Чорнобильської катастрофи, призначеної відповідно до статті 54 цього Закону, що визначається Кабінетом Міністрів України.

 

Копії відповідних документів, належним чином завірені відповідно до чинного законодавства України, просимо надіслати на адресу: вул. Героїв Сталінграду, 61,      кв. 77, м. Київ, 04213 з обовязковим повідомленням за телефоном: (095) 683-75-16 та продублювати в електронному вигляді на е.а.: v.v.gaydak@gmail.com. 

 

Нагадуємо про те, що Ініціативна група - це обєднання громадян, яке було утворено та затверджено на Всеукраїнських зборах громадян, членів територіальних громад сіл, селищ та міст України. За дорученням зборів Ініціативна група представляє та захищає інтереси учасників зборів, відповідно до норм прямої дії Основного Закону України - Конституції України, здійснює владу безпосередньо та бере участь в управлінні Державними справами, а також, у законотворчому процесі.

Дозвольте завчасно подякувати Вам за те, що знайшли час і можливість надати  інформацію по суті, у повному обсязі та в строк, визначений чинним законодавством України.

  

                  З повагою,
             та за дорученням
            Ініціативної групи                     __________________                / В. В. Гайдак / 


1 комментарий: