Звернення чорнобильців Донеччини

Рада Донецької обласної організації ВГОІ «Союз Чорнобиль України» вирішила звернутись до Міністра соціальної політики України Марини Лазебної відносно проекту Наказу щодо встановлення розмірів грошової компенсації вартості продуктів харчування громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2021 рік і запрошує інші громадські чорнобильські організації доєднуватися до цього звернення.





6 комментариев:

  1. Ми, як військовослужбовці-ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС повністю підтримуємо позицію пана Нехаєвського по даному питанню! В той же час, зі сторони нашої Ініціативної групи на протязі минулого та поточного року завчасно було проведено всю необхідну роботу щодо належного інформування органів центральної влади відносно активного їх сприяння у забезпеченні реального підвищення з 2021 р. розмірів грошової компенсації вартості продуктів харчування громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи 1 та 2 категорії. Останні відповіді органів влади по зазначеній темі розміщені на нашому ресурсі: https://zoriche.blogspot.com/2021/01/blog-post_22.html

    ОтветитьУдалить
  2. ДА ЧТО ТОЛКУ? ВЛАСТЬ ИМУЩИХ НАС НИКОГДА НЕ УСЛЫШИТ. МЫ ОТРАБОТАНЫЙ МАТЕРИАЛ, И ЧЕМ РАНЬШЕ МЫ ПОЗДЫХАЕМ ,ТЕМ ЛУЧШЕ, ОНИ НИКОГДА НЕ НАЖРУТСЯ!!!

    ОтветитьУдалить
  3. У цьому блозі, є реальна можливість порівняти ДВА звернення до Лазебної, це звернення Нехаєвського і Хрущенка, і звичайно зробити відповідні висновки, без коментарів.

    ОтветитьУдалить
  4. Да, плохи наши дела, раз уже не могут дать денег на питание. Доборолись до самого края, поэт наш писал об этом. Сто пятдесят лет назад. Когда жить начнем?

    ОтветитьУдалить
  5. Жить хорошо можно только индивидуально, но для этого нужно вернуться в прошлое, в молодость, что уже для нас невозможно, и выстроить правильную стратегию жизненного успеха. В это входит образование, выбранная профессия, врожденный эгоцентризм, плюс жизненная удача. Как говорят: "Как корабль назовешь, так он и поплывет." Как можно надеяться на то, что государство обеспечит полную социальную поддержку "биоматериалу", которое государство использует как рабочий ресурс - маленькие "винтики" в экономике, или оловянные солдатики в войнах, и трагедиях подобных ЛПА. Для этого их мамы и рожают, для этого их пичкают, с пеленок, идеологией, пропагандой,патриотизмом. Дети чиновников не участвуют в этих "балаганах". "Золотая молодежь" воспитанная "золотыми отцами" не надеется на государство, она стремиться быть этим ГОСУДАРСТВОМ. Жизнь остальных зависима от прихоти господ, могут ДАТЬ, а могут и под ЗАД ДАТЬ. "ЧТО ПОЗВОЛЕНО ЮПИТЕРУ,ТО НЕ ПОЗВОЛЕНО БЫКУ."

    ОтветитьУдалить