Яка сума грошових коштів витрачається ПФУ на боротьбу із пенсіонерами ?

Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» отримав інформацію з Пенсійного фонду України про кількість справ у спорах із пенсіонерами колишніми військовослужбовцями  та чорнобильцями в яких відповідачем або третьою особою в 2019-2020 роках був ПФУ.

Напевне ви знаєте, що учасники ліквідації аварії на ЧАЕС 1-ї та 2-ї категорій звільнені від сплати судового збору.

Але, треба зауважити, що за кожним позовом військовослужбовця та учасника ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи до ПФУ стоїть несправедливий розрахунок /перерахунок пенсії.  

В цій інформації зазначено про кількість справ (призначення/перерахунок пенсії), що стосуються прав і законних інтересів учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи та потерпілих від цієї катастрофи.

В цьому контексті цікавим являється той факт, яку суму грошових коштів ПФУ витратив за ці роки на боротьбу із пенсіонерами за подання апеляційних та касаційних скарг ?

Ще цікавішим в цій ІСТОРІЇ являється те, що ПФУ не веде облік грошових коштів витрачених на ці цілі !  

…як казав герой фільму  : «Я в шоке !»

Так що рахуємо самі,  так як ПФУ витрачає на це та на своє утримання (з/п, премії)  кошти платників податків.

Виктор Л 

2 комментария:

  1. Это ведь разовые проплаты, а когда выигрывает ПФУ, то суммы экономятся на годаааа....даааааааааа.........Тогда им, из сэкономленных денег и платят разные - всякие премии, как Коболеву премиальные....даааааааа....

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. ПФУ так саме як соцзахист звільнений від сплати судового збору Тому і судяться
      ВСЕ БЕЗКОШТОВНО!

      Удалить